Termékek Menü

10 alap dolog, amire minden fürdőszobában szükség van

Ezeket ne hagyd ki!


Egyértelműnek tűnhet hogy egy nőnek mire van szüksége a fürdőszobában, még olykor az evidens dolgokat hagyjuk ki. Pedig egy kis odafigyeléssel még a szépségünkért is tehetünk - mutatjuk, miket szerezz be, ha még nem tetted!

1. Különböző törülközők

Legyen külön-külön törülköző kéz- és arctörléshez és zuhanyzás utánra is. Ez főleg az arcápolás miatt fontos, hiszen figyelni kell a higiéniára, ha gyönyörű bőrre vágysz. Ugyanakkor jóval puhábbra törülközőre is van szükséged, amikor az arcodról itatod le a vizet.

2. Jó megvilágítás

Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy szépen meg tudd tisztítani a bőrödet, észrevedd a hibákat és el is tudd tüntetni őket. Sminkelni pedig csak rendes fényben szabad, mert könnyen olyan hibákat véthetsz, melyek egész nap látszódnak.

3. Micellás víz

Amikor nincsen időt külön lemosóval eltávolítani a sminket és a szennyeződéseket, akkor jöhet a micellés víz, ami mindkettővel felveszi a harcot és pillanatok alatt a segítségedre van.

4. Hajpánt és apró csatok

Arcápolás előtt jobb félresöpörni a hajszálakat, hogy ne kend össze őket a kedvenc krémeiddel. Ezért jó, ha mindig van a fürdőben kéznél egy hajpánt vagy pár apró csat.

5. Testápoló

A testápolást a leghatékonyabb közvetlen a tusolás/fürdés után elvégezni, mert így szívódik fel legkönnyebben minden krém vagy olaj. Úgyhogy ezek a termékek legyenek kéznél és ne a hálóban tárold őket.6. Bőrradírok

Nem is csak az arcodra, hanem a testedre is, melyekkel hetente 2-3 alkalommal el tudod távolítani az elhalt hámsejteket. És ne is csak a krémes lemosókra gondolj, hanem a száraz radírozásra való kefékre, melyek szintén csodákra képesek!

7. BB krém

Amikor rohanásban vagy, ezt előkaphatod a hidratáló és az alapozó helyett és sok értékes percet spórolhatsz magadnak. Szóval nagyon hasznos, ha mindig van egy a szekrényben.8. Kisollók

Manikűrt és pedikűrt is igazíthatsz velük pillanatok alatt, ugyanakkor segítenek kinyitni a termékek csomagolásait, eltávolítani kellemetlen szőr vagy hajszálakat és még a frufrud is megigazíthatod velük. Arra figyelj csak, hogy minden funkcióra más-más megfelelő ollód legyen.

9. Szemöldökcsipesz

Egyrészt nyilván a szemöldököd rendben tartására való, de máskor is jól jöhet. Például, ha egy beszakadt körömnél kell segítség, egy szálkát kell kiszedni, vagy meg kell fogni egy olyan apróságot, amit kézzel már nem tudsz. Használat után mindig fertőtlenítsd a csipeszt!

10. Napvédő krémek

Télen is! Nem csak szezonban fontos ugyanis, hogy figyelj a napvédelemre, hanem egész évben, főleg az arcbőröd érdekében. És ha ott vannak mindig szem előtt a fürdőszobapolcon, talán nem is felejted el felvinni őket!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog