Termékek Menü

10 egyszerű mód, amivel pikk-pakk 5 évvel fiatalabbnak tűnhetsz

Kipróbáltuk, működnek!

Van pár egyszerű fortély, amit nem is olyan könnyű bevetni, mint hinnéd - segítségükkel pedig tényleg akár 5 évvel is fiatalabbnak tűnhetsz. Összegyűjtöttük, mikre érdemes figyelned!

1. Óvatosan a színekkel

Hagyd meg az erős árnyalatokat Lady Gagának, a hétköznapokra inkább válassz természetes hatású hajszínt. Bármilyen dögös is egy platinaszőke vagy élénkpiros frizura, az ennyire hangsúlyos színek bizony öregítenek. Maradj a finom, aranyszőke kiemeléseknél, a természetes melírnál, és a töb árnyalatot vegyítő festéseknél, mint Jennifer Aniston!

2. Kiemelés korrektorral

Miért szorítkoznál a korrektorral kizárólag a sötét karikákra? Tegyél egy kicsit a szemzugba és külső sarkokba is, majd ugyanezt tedd az ajkaidnál is. Olyan optikai lifitng hatást kapsz, hogy az ismerőseid el akarják majd kérni a sebészed címét.

3. Fényes haj

A gyönyörű fényes haj mindig fiatalít, ezért fontos, hogy tincseid ragyogjanak. Sose hagyd őket elnehezülni, vigyél be a szervezetedbe vitaminokat és használj fényesítő balzsamokat és pakolásokat.

4. Pirospozsgás üdeség

Nem kell arcfeltöltés ahhoz, hogy kislányosan üdének hasson az orcád - helyette csak hangsúlyozd finom pink árnyalatokkal a járomcsontod és tegyél fölé egy kis highlightert is. Ezek optikailag emelik az arcod kontúrját.5. Telt ajkak

Idővel az ajkaid is vesztenek teltségükből, amin azért a megfelelő termékekkel elég könnyen lehet segíteni. Válassz élénk árnyaltú szájfényeket, melyekben kollagén is van, ezektől máris kétszer akkora lesz a szád látszólag. És csókolnivaló!

6. Tápláló fedés

Idővel hagyd el a púder állagú termékeket és a sminkalapnál használj olajos bázisú, valamint hidratáló változatokat. A korral szárazabb lesz a bőr, ezzel pótolhatod a nedvességet és megelőzheted a repedezettséget.

7. Ne sötétíts

Nem kell mindig feketével kihúzni a szemedet, sokkal jobb, ha világos színű szemceruzával kontúrozol és a szemhéjadon is bézs/nude árnyalatokat használsz. És a csillámló fedés is csodákra képes!

8. CC krémek

A CC krémek nem csak egységesítik a bőrtónust és elfedik a kisebb hibákat, de a ráncokkal is felveszik a harcot. A természetes hatású fedéstől egyébként is mindig fiatalosabb lesz a megjelenésed.

9. Fiatalító fény

Ahogy a fénylő hajhoz, úgy a fénylő archoz is a fiatalságot társítjuk. Ne félj a highlighterektől, akkor is alkalmazhatod őket, ha zsírosodásra hajlamos a bőröd. Tegyél egy pöttynyit a járomcsontra, a homlokod közepére, az álladra és az orrnyergedre, máris látni fogod a különbséget.

10. Nem kell a maszk

Felejtsd el az olyan sminkeket, melyek maszkként simulnak az arcodra és inkább mutasd meg a vonásaidat és bátran hangsúlyozd őket. Ha rengeteg szemsminket teszel fel nagyon erős rúzshoz, évekkel öregíted magad.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog