Termékek Menü

10 ikonikus szépség a '80-as évekből

Minden időszaknak megvannak a maga szépségideáljai, így szinte természetes, hogy körülbelül 30 évvel ezelőtt nem reality sztárok trónoltak a lista élén.

Következzen egy kis időutazás!

1.) MadonnaA pop nagyasszonya nem mindig egy két lábon járó plasztikai csoda volt, hiszen 30 évvel ezelőtt bizony még nem volt az átalakítások rabja. Mondhatni fénykorát élte és slágert slágerre halmozott és botrányos életétől függetlenül, sajátos stílusával nők millióinak példaképévé vált.

2.) Brooke Shields

Az 1980-as A kék lagúna című filmmel egycsapásra híres lett, az akkor még mindössze 15 éves gyönyörű, kék szemű szépség. Brooke nem csak a kamerák előtt érezte magát otthonosan, hanem a divatszakmában is. Különleges szépsége pedig mindenkit elvarázsolt!

3.) Cyndi Lauper'Girls Just Wanna Have Fun' énekesnője kirívó punk külsejével üde színfolt volt a popzenékkel átitatott '80-as években. Sikere pedig a mai napig is töretlen, hiszen a lelkes Gossip Girl fanok talán még emlékeznek rá, hiszen vendégszereplője volt a népszerű sorozatnak.A '80-as években ezen hölgyek voltak az abszolút ikonok minden tekintetben. Nők millióinak példaképeivé váltak és bizony a férfi szíveket se hagyták hidegen. Mivel a lista végtelen is lehetne, ezért megpróbáltunk kiválasztani 10 szépséget, akikre biztosan te is emlékszel még.

4.) Jennifer Grey

Dirty Dancing Baby-jeként ismerte meg az egész világ! Végre egy olyan nő volt a reflektorfényben, aki nem illett bele abba a bizonyos álomgyári sablonba. Különleges külsejével mindig is kilógott a sorból és ez volt sikerének a titka. Ám ő ezt másként gondolta és az orra miatt kés alá feküdt, ami után a filmajánlatok száma is lecsökkent és szépen lassan eltűnt a filmes szakma feneketlen üstjében.

5.) Kim Basinger

Magas, szőke, gyönyörű. Mi kell még? Sokoldalúságáról csak annyit, hogy a Playboy magazin olvasói imádták, és a Filmakadémia pedig bár kicsit később, de 1997-ben aSzigorúan bizalmas-ban nyújtott alakításért Oscar-díjjal jutalmazta.

6.) Joan Collins

Egy népszerű amerikai sorozatnak, a Dinasztiának hála nézők milliói ismerték meg a nevét. A szériában viselt ruhái és frizuája. pedig a mai napig téma a különféle külföldi divatoldalakon.

7.) Cindy CrawfordVétek lenne kihagyni a modellek modelljét, akit nem csak különleges anyajegye miatt jegyzett meg mindenki.
A leghíresebb divatházak kifutóin vonult végig, a legnagyobb nevekkel dolgozott együtt, a fotósok pedig imádták. A filmes szakma őt sem kerülhette el és bár a vásznon is csodásan festett, valljuk be a színjátszás nem volt az ő asztala. Napjainkban már gyermekei kamatoztatják az anyjuktól örökölt csodás géneket és idővel, várhatóan ők lépnek majd az ikon szerepbe. Cindy pedig bár ma már 50 éves, mégis még mindig olyan gyönyörű mint a húszas éveiben volt.

8.) Demi Moore

A '80-as években a húszas éveit taposta  és nem csak azért volt ismert mert Bruce Willis felesége volt. Az 1985-ös Szent Elmo tüze című film hozta meg számára az igazi sikert és bájos, ártatlan kislány arcának köszönhetően nagyon hamar belopta magát mindenki szívébe.

9.) Whitney Houston

A tragikus sorsú énekesnő ma már sajnos nincs az élők sorában, mégis úgy gondoltuk, hogy vétek lenni kihagyni a listáról. Első albuma 1985 februárjában jelent meg és a You Give Good Love című száma rögtön a Billboard Hot 100 lista harmadik helyén landolt.Csodaszép volt, mindenféle plusz giccs nélkül, egy üde színfolt az R&B egén.

10.) Deborah Harry

Platina haj, hippi ruhák és egyedi öltözködés! Bár a '80-as években ő már a negyvenes éveiben volt, mégis a Blondie énekesnőjeként igazi ikonnak számított.

Közülük sokan mai napig elkápráztatnak minket szépségükkel, és nem mindenki feküdt ám a kés alá, hanem nagyon odafigyelt az arca épségére és szépségére, megmaradt az ő természetes valójában!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog