Termékek Menü

10 menő lófarok - Ezeket a copfokat neked is ki kell próbálnod!

A copfok idén is szupernépszerűek. Íme néhány tipp a kifutóról, megmutatjuk, hogyan tudod variálni ezt az egyszerű, de nagyszerű fazont.

A copfok idén fénykorukat élik. Íme néhány tipp a tavaszi divatbemutatókról, hogyan tudod variálni ezt az egyszerű, de nagyszerű fazont.

A Chanel divatbemutatóján a modellek copfjait megdúsították és még hosszabb hatást értek el némi anyaggal, amit befonva, vagy csak úgy, rojtokban illesztettek hozzá a modellek copfjához. Szuper vagány!

Ralph Lauren show-ján visszatért a hagyományos, hátrafésült copf, ami hajgumi helyett egy körbetekert tinccsel van rögzítve. Egyszerű, de nagyszerű!

Elölről nem is tűnik olyan bonyolultnak ez a "Fendi" copf, hátulról viszont annál vagányabb. De ne ijedj meg, megcsinálni közel sem ilyen bonyolult. Csak készítsd el előre a választékokat, aztán keresztezd a tincseket és voilá, máris ké

Beyoncé copfjában semmi különös nincs, a lényeg, hogy lent, a tarkódnál fogd össze a hajad, jó szorosan. Igazi, vörös szőnyeges hatást érhetsz el vele.

Emma Roberts copfja Beyoncéjé továbbgondolva. Ne középen, hanem oldalt - amennyire csak tudod, annyira oldalt - válaszd el a hajad és úgy készíts a tarkódnál egy jó szoros copfot.

A Valentino showján ezek a "buborékos" copfok óriási sikert arattak. Nem kell hozzá más, mint hosszú haj és sok hajgumi. Ütni fog!
Idén a középen elválasztott frizura különösen menő. Nem csak kiengedve, hanem copfként is.
Nem csak a szögenyes copfok, a hullámos lófarkak is nagyon szexik és trendik!
Emlékszel a Valentino-s buborékos copfokra? Nos, Blake Lively frizurája ezen alapszik, csak magasabbról indul és nagyobbak a "buborékok". Próbáld ki, nagyon vagány!
Végül, de nem utolsó sorban jöjjenek megint a Chanel copfok, amelyek egy kis kreppeléssel, fonott, hullámos hatással még dúsabb és vagányabb hatást érhetnek el!
 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog