Termékek Menü

3 szupergyors frizuratipp

Itt a nyár, nem érünk rá!

Csinos legyen és gyorsan, egyszerűen elkészíthető – jelenleg semmi mást nem várunk a hajunktól, annyiféle programra sietünk a jó időben. Ezek a frizurák megkönnyítik a reggeleidet, jól jönnek, ha esküvőre vagy hivatalos, de valamelyiket fesztiválon is viselheted. Könyvjelzőzd az oldalt, hogy amikor csak tíz perced maradt elkészülni is kéznél legyen ez a néhány tipp!

Egyperces kusza konty

Akár esküvőre is bevetheted ezt a csinos kis tűzést! Válaszd el oldalt a hajad, a nagyobb résznél hagyj ki egy vastag tincset, majd a többit fésüld hátra. Kezdd el copfba kötni, de ne húzd ki teljesen, gumitól függően az utolsó tekerésnél pedig hagyd a gumit a már kontyos részen. Húzogasd szét a kontyot, majd hozd hátra az elöl kihagyott tincset is és a copf-konty túloldalán csavard meg egy kicsit és húzd szét ezt is, majd rögzítsd hullámcsattal a copf alatt, így eltakarva a hajgumit. Rögzítsd néhány helyen az egész kontyot hajtűkkel, hogy biztosan tartson, majd lakkal is segíts rá, a hajdísz opcionális!

Modern retró

Bármennyire is imádjuk a vintage ihletésű frizurákat, néha nagyon elütnek a modern környezettől, nem úgy, mint ez a csak nyomokban retró feltűzés. Fésüld meg a hajad és válaszd el mélyen oldalt, a kevesebb részt simítsd a füled mögé, a nagyobb részből pedig csavarj egy hurkot és tűzd a homlokod felé, majd rögzítsd hajlakkal.

Egy sima, egy francia

A cseles, bohém fonatokat úgy készítheted el, ha egyik oldalt kihagysz egy, a másikon pedig kettő vastag tincset, majd a hajad közepe táján parkettában kezdesz fonni egy részt, majd egyszerű hármassal folytatod, rögzítsd szilikongumival a végét. A vastagabb első tincset oszd ketté és lazán fond össze a másik oldalon kihagyott tinccsel, majd ezt is rögzítsd szilikongumival. Kicsit húzd szét a fonatokat, hogy szélesebbek és rendezetlenebbek legyenek.

Első és utolsó frizura: www.twistmepretty.com, rovatkép és második frizura: Dries Van Noten 2016 tavasz-nyár/Europress

Tartalomhoz tartozó címkék: blog Frizura