Termékek Menü

3 tipp, hogy mindig fiatalos maradjon az arcod

Most még gyönyörű vagy, és feszes a bőröd, de ez nem mindig lesz így, ha nem vigyázol. Viszont, ha betartasz pár apró szabályt, tíz év múlva is úgy nézhetsz ki, mint most!

Így leszel örökké szexi

Az elegendő vízfogyasztás, egészséges táplálkozás és bőrápolás elengedhetetlen, de ezek mellett is van pár trükk, amit mától be is vethetsz:  

Aludj eleget: Nem véletlenül hívják beauty sleep-nek – ha rendszeresen kevesebbet alszol 6 óránál, jóval hamarabb elindulnak a szervezetedben az öregedési folyamatok, ami azonnal meglátszik az arcbőrödön is. Ráadásul az arcizmok számára nagyon fontos, hogy regenerálódni tudjanak, hogy minél tovább feszesek és rugalmasak legyenek. 

Váltogasd az alvópózodat: Ha minden egyes este ugyanabban a pozícióban alszol, akkor a bőrödnek ugyanaz a része érintkezik a párnával, így hosszútávon ez a rész eldefomálódhat, és itt mélyebbé válnak a ráncok is. A legjobb, ha rendszeresen más oldaladon szunyókálsz. 

Óvatosan a copffal: Tudjuk, hogy a bad hair day-eken a legjobb megoldás a lófarok, de inkább egy laza kontyot készíts helyette. A szűk copf ezzel szemben kinyújtja a bőrt, és a hajvonalnál könnyedén megereszkedik.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog