Termékek Menü

4 dolog amit tudnod kell, mielőtt levágatod a hajad

Ezeket mindenképp fontold meg.

Nagyon menőnek számítanak mostanában a különböző hosszúságú bubi frizurák, melyekre sokszor olyanok is szívesen vágatják a hajukat, akik évek óta nem váltak meg hosszú sörényükről. Ha te is így vagy ezzel és váltáson gondolkozol, előbb fontold meg alábbi tanácsainkat, nehogy szomorú legyél az eredmény miatt, bármilyen divatos is.

1. Miért is kell rövidebb haj?

Ha csak azért vágatnál, mert éppen valami krízisen mész át és azt hiszed, ettől jobb lesz, inkább válassz valami mást. Mert ez az a hajvágás, amit a legtöbben megbánnak. Viszont ha a külsődön frissítenél, bátran vágj bele!

2. Vigyél fotókat!

A fodrászod egy leírás alapján nehezen tudja kitalálni, mire is gondolsz. Szóval inkább vigyél fotókat, többet! És magyarázd el, mi teszik a látottakban a leginkább, legyen szó formáról, hosszról, textúráról.

3. Szerezd be a kellő termékeket

Nehogy megessen, hogy ott állsz egy szuper új frizurával, aztán nem tudsz vele mit kezdeni. Vásárold be előre a formázókat, fixálókat, melyek szükségesek lehetnek. Erről pedig nyugodtan kérd ki a fodrászod tanácsát.

4. Csak egyszerűen

Egy új frizuránál, mint mondjuk egy félhosszú bubi, gyakran esik az ember abba a hibába, hogy tökéletes végeredményt akar, ezért minden formázót rátesz, minden balzsamot ráken. Inkább használj mindenből kevesebbet és törekedj a természetességre. Ennek a friss frizura-típusnak például pont ez a lényege.
Tartalomhoz tartozó címkék: blog