Termékek Menü

4 dolog, amit SOHA többé ne csinálj az arcoddal

Egyes szokásaid hihetetlen mértékben rosszat tehetnek a bőrödnek.

Ha rendszeresen alkalmazol házi praktikákat, biztosan van olyan, ami bevált neked, de vannak olyan tippek, amelyeket jobb, ha sosem próbálsz ki.

Házi napvédő

Ugye sosem próbálnál otthon olyan krémet keverni, amellyel a káros sugarak ellen védekezel? Ezeket a speciális összetételű krémeket vegyészek, gyógyszerészek készítik olyan anyagokból, amelyekhez nem jut hozzá nem szakmabeli. Ha ilyen receptet látsz az interneten, lapozz el sürgősen.

Több új termék egyszerre

Ha vásároltál két vadi új krémet, egyszerre csak az egyiket kezdd el használni. Ha mindkét a bőrödnek ismeretlen anyagot egyszerre kezded el használni, összezavarodik a természetes olajtermelődés. Várj két hetet legalább köztük.

Napi radírozás

Naponta radírozol, ráadásul házi radírokkal? Neeee! A házi radírokat maximum hetente egyszer vesd be, és a bolti verziókat is legfeljebb kétnaponta alkalmazd, különben szanaszét szárítod a bőrödet.

Cukros gyanta

Ha gyakran kísérletezel házi receptekkel, biztos, hogy ráakadtál már cukorgyanta receptekre. A gyantázást bízd a profikra, és ne tépkedd otthon a bőrödet feleslegesen vagy működik vagy nem alapon. Rendben?

Tartalomhoz tartozó címkék: blog