Termékek Menü

4 mód arra, hogy feldobd a hétköznapi sminked

Ha már unod a mindennapos rutint, de nem vágysz drasztikus lépésre apróságokkal érdemes kísérletezned, melyek felfrissítik a megszokott külsődet!


Válts pirosítót

Van egy bevált bronzosítód, ami mellől nem nem tágítasz? Pedig a rózsaszín és a barack árnyalatai között is találhatsz a bőrszínedhez illőt. Ráadásul módosíthatsz is a pirosító színén, ha ezüstös vagy arany fényű highlightert teszel rá, nagyon üde és nagyon nyári hatást érhetsz el vele!

Bármilye sminkhez szuper alap a megújult Helia-D BB krém!

Rúzskurzus

A már meglévő rúzsaid közül össze is keverhetsz a szádon kettőt, hogy új árnyalatot kapj, vagy felviheted csak az ujjbegyeddel, hogy ne legyen annyira intenzív a színe, vagy zsebkendővel felitathatod egy részét és tehetsz a tetejére átlátszó szájfényt.
Ha viszont új színt vásárolnál, előtte rakd ki egy világos helyre az összes rúzsod kupak nélkül és fotózd le, így jobban látod, ha például tízféle pirosad van, de rózsaszínes vagy lilás árnyalat egy sem, és a boltban leellenőrizheted, hogy nem veszel egy meglévővel szinte megegyező árnyalatút.

Változtasd meg a tusvonalad!

Csak felül húzod ki és a vége picit felfelé ível, eltaláltuk? Ne korlátozd szegény hűséges tusodat csupán egyetlen formára. Húzd ki hosszabban, vagy alul is, estleg csak alul, vagy csak a szemed közepétől kifelé, annyi féle vonalat húzhatsz vele, mint csillag van az égen és még a nagyon extrém technikákról nem is beszéltünk! De kísérletezhetsz fekete helyett sötétkékkel vagy barnával is.

Szedd rendbe a szemöldököd

Oké, ezen a területen nincs olyan sok opciód, de kis változtatás is nagyon látványos lehet, például eggyel sötétebbre vagy épp világosabbra színezni. Nagyon spéci szemöldökgéleket lehet már kapni, amik egész napra világosabbá (vagy sötétebbé) varázsolják, nem kell rögtön festékért nyúlnod!

+1 azt már korábban kiveséztük, mennyi módon festheted a szempilládat, olvasd el ITT!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog