Termékek Menü

5 dolog, aminek minden nő neszesszerében ott kell lennie

Ezeket sose hagyd ki, ha utazol!
 

Amikor sokat utazol, már van egy rutinod arra, miket kell mindenképpen belepakolni a neszesszeredbe. Mert bizony vannak olyan dolgok, amiket semmiképp nem érdemes otthon hagyni. És nem is kell teljes tubussal vagy üveggel eltenned belőlük, csak használj kisebb tárolótégelyeket, melyek helyet hagynak a többi holmidnak is. Mutatjuk, mik legyenek mindig nálad:

1. Arctisztító

Lehet, hogy a szállásodon nem lesz és a víz nem feltétlen elég az arc tisztírására, sőt. Legalább sminklemosó kendő legyen nálad, de a legjobb egy kisebb méretű habzó lemosó, vagy egy micellás víz, utazó kiszerelésben. Utóbbi ápol is és érzékenyebb bőrűek is használhatják.2. Arcmaszk

Vagy egyesével csomagolt, vagy folyékony, akár felszívódó arcmaszkról van szó, de vigyél magaddal. Mert egy fárasztó nap után nagyon jól helyretudja tenni a bőröd másnapra. És miért ne tennél fel maszkod, amikor a hétköznapjaidon is teszed? Elsőre talán nem jut eszedbe, de nagy segítség.

3. Arcolaj vagy szérum

Napközben és este is elkél a megfelelő táplálás, amit szérumokkal tudsz elérni a legjobban, hiszen ezek a mélyebb rétegekben hatnak. Legyen szó regenerálásról vagy puhításról, mindenre van megoldás. Az arcolajok pedig a védelmet erősíthetik, ami elkél egy utazás során. Valamelyiket jó betárazni!4. Szemkörnyékápoló

Ha nem tudtad kialudni magad, vagy csak hajlamos vagy a sötét karikákra, tegyél fel szemkörnyékápolót, amit az ilyen esetekre mindig vigyél magaddal szemkörnyékápolót. Felpuhítja a szem alatti bőrt és segít a püffedés eltüntetésében, valamint a legtöbb a kollagéntermelés is fokozza.

5. Legyen nálad, ami megszokott a bőröd

Összességében talán az a legfontosabb, hogy ha a bőröd mér megszokott egy rutint, azt utazásaid során is kövesd, így legyen nálad minden, ami a lépésekhez szükséges. Hiszen a bőröd szereti a megszokásokat, számít a tápanyagokra, ne hagyd cserben!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog