Termékek Menü
0

Minden nap használod őket! 5 dolog, amitől töredezik a hajad

Ezeket az eszközöket inkább ne használd.

Lehet, hogy naponta használod őket, de mégis nagyon károsak lehetnek a hajadnak - összegyűjtöttük, milyen kütyüktől válj meg inkább.

Durva hajkefék

Főleg akkor sértik fel a haj felületét, ha nedves hajon használod őket. Válassz ilyenkor inkább nagyobb fogú fésűt, vagy lazítsd meg a tincseket az ujjaiddal. esetleg vehetsz közvetlen nedves hajra való hajkefét.

Kreppelő

Szerencsére már kiment a divatból, de még viccből se ruházz be rá...akkor se, ha éppen hipszter trend és menő lenne ilyen frizurát csinálni. Összesüti a hajt és olyan formát ad neki, ami teljesen természetellenes.Hajvasaló nedves hajra

Nem kell a hajvasalót azonnal kidobni, de sose használd nedves hajon tényleg! Megégnek tőle a szálak, a károsodás pedig visszafordíthatatlan.

Szoros hajgumik

A befőttes gumi nem való arra, hogy a hajadba tedd, és más textilborítás nélküli hajgumik sem. Töredezettek lehetnek tőlük a szálak, ahogyan attól is, ha túl sokszor és túl szorosan fogod össze a hajad. Inkább tedd laza kontyba, vagy fond be.

Forró hővel dolgozó formázók

Bármennyire egyszerű is velük naponta új frizurát kreálni, nagyon károsak a sörényednek. A forróság tönkre teszi a hajat, ha túl sokat van neki kitéve. Csak akkor formázz így, ha nagyon muszáj.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
Főoldali termékajánló

Sejtmegújító
Nappali krém

A ránctalanító hatású argán őssejt a bőrfelszín
legmélyebb rétegébe, az irharétegbe
is képes bejutni.

Bővebben

Micellás Sminklemosó Víz
Gyengéden tisztítja és ápolja az arc bőrét.
Bővebben

Regenero Korpásodás elleni sampon
Hatékonyan tisztítja meg
fejbőrt a korpától, segít megakadályozni a
korpa újbóli kialakulását.

Bővebben

Kiszállítás 8000Ft fölött

INGYENES KISZÁLLÍTÁS
8000 FT FÖLÖTTI VÁSÁRLÁS ESETÉN!