Termékek Menü

5 sztár, akinek meg fogsz lepődni a valódi korán

Gwen Stefani, Halle Berry és a többiek - Nem is hinnéd, hogy igazából ennyi idősek!
 
A legtöbb sztárról általában nem könnyű megmondani, mennyi idős is lehet valójába, hiszen a legjobb szépségápolási termékeket és kezeléseket használják, és a sminkjük is elég menő (no, meg a Photoshop). Vannak azonban a hírességek között is olyanok, akiknek igazán meg fogsz lepődni a korán, mert sokkal fiatalabbnak gondolnád őket. Összegyűjtöttük, szerintünk, kik azok.
 
Gwen Stefani
 
A No Doubtból megismert, de ma már inkább szólóban éneklő és tervező énekesnő ha belegondolsz, elég régóta van már a rivaldafényben így voltaképp azért nézhetsz nagyot, ha azt mondjuk, 47 éves, mert mindig nagyon modern és fiatalos a megjelenése.
 
 
Salma Hayek
 
Hasonlóan Stefanihoz, Salma Hayek is ugyanabban a stílusban jelenik meg évek óta, maximum azt variálja más és más hajhosszal vagy sminkkel. A színésznő alapvetően a természetességre törekszik, soha nincsen túlsminkelve, ezért lehetséges, hogy ugyan tavaly töltötte be az 50-et, egyáltalán nem látszik rajta. 10-15 évet simán letagadhat, sőt!
 
 
Alyson Hannigan
 
Alysonra a legtöbben az Amerikai pite filmekből emlékeznek, ezért ragadhatott meg az, hogy a színésznő maximum a 20-as éveit taposhatja. Kislányos megjelenése is ezt erősíti. Pedig közben azért volt például egy elég sokáig futó Így jártam anyátokkal sorozat is, Alyson pedig idén tölti a 43-at.
 
 
 
Jennifer Aniston
 
Kedvenc kortalan sztárunk talán Jennifer Aniston, aki valószínűleg azért néz ki mindig elképesztően jól, mert jól is érzi magát a bőrében és egészséges életmódot folytat. A színésznő gyakran hangsúlyozza, hogy a stresszmentes lét és a természetes megjelenés a titka, amit el is kell neki hinnünk, hiszen bőven szeretne bármelyikünk úgy kinézni mint ő 47 évesen.
 
 
Halle Berry
 
A szépségkirálynőből sztárrá avanzsált Halle Berry is olyan régóta szerepel már filmekben, hogy azt követni is nehéz. Emlékeztek még Az utolsó cserkészre? Bizony, abban is benne volt! A színésznő 50 éves, és újabb virágkorát éli, kasszasikerekkel készül visszatérni a mozikba!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog