Termékek Menü

Menj biztosra! 5 tuti termék a ráncok ellen

Ezekkel nem fogsz mellé lőni!

Idővel bőrünk veszít a rugalmasságából és kezdenek megjelenni az első ráncok. Ez természetes folyamat, ám lehet tenni ellene és nem csak halványíthatjuk a szarkalábakat, de lassíthatjuk is kialakulásukat. Öt olyan terméket gyűjtöttünk össze, melyekkel garantáltan felveheted a harcot a ráncok ellen!


1. Nappali szemkörnyékápoló

 
Nappalra is érdemes szemkörnyékápolót feltenni, melynek hatóanyagai kisimítják, hidratálják a szemkörnyék bőrét, már ezzel is üdébb látszatot adva. Ugyanakkor más összetevők kifejezetten a ráncok mélységét csökkentik, ha rendszeresen alkalmazunk ilyen krémet.
 


2. Hűsítő szemmaszkok
 
Bár azt gondolnánk, csak alvás közben működik, a hűsítő szemmaszk, eredményes lehet akkor is, ha nap közben 15-20 percre felteszed. Egy ilyen termék nyugtatja a szemkörnyék bőrét, csökkenti a pöffedtséget, valamint abban is segít, hogy a ránctalanítók, hidratálók hatóanyagai mélyebbre beszívódjanak. Érdemes a hűtőben tartani, de nem a fagyasztóban!.

3. CC krém
 
Ezek a krémek egyenletessé teszik a bőr tónusát és szép fényt, színt eredményeznek anélkül, hogy maszk szerű hatás váltanának ki. Közben pedig a ránctalanításon is dolgoznak. Akiknek fontos a gyorsaság, azok egy ilyen krémmel letudhatják a napi fedést, hidratálást és ránctalanítást is.
 


4. Éjszakai ránctalanító krém
 
Az éjszakai ránctalanítók alvás közben fejtik ki hatásukat, így lényegesen intenzívebben hatnak, mint például a nappal használatos változatok. Ha tisztában vagy azzal, melyek az igazán problémás területek, koncentráld ezekre a krémet és hagyd, hogy hatóanyagaik az éjszaka folyamán dolgozzanak.
 

5. Golyós ránctalanító szérum
 
A golyós szérumokkal a szemkörnyéki ráncokat csillapíthatod célzottan, és koncentráltan. A hűs golyó nem csak mélyebbre masszírozza a krémet, de segít a puffadást is eltüntetni, így a ránctalanítás mellett több előnye is van ezeknek a termékeknek.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog