Termékek Menü

5 érv a micellás arctisztító mellett

Egyszerű és meggyőző!

1. Hatásosan távolítja el a sminket

A micellás molekulák olajosak és az olaj vonzza az olajat elv mentén mágnesként vonzza a faggyút, feloldja a koszt és a tartós sminket is, anélkül, hogy ragadós, olajos érzetet adna.

2. Hidratálja és ápolja a bőrt

Nincs benne szappan és olya összetevők, melyek szárítanák a bőrt, a micellás víz használata után hidratált és ragyogó lesz az arc.

3. Minden bőrtípusra használható

Eredetileg a párizsi nők számára fejlesztették ki, hogy kihagyhassák arcápolási rutinjukból a régiós kemény csapvizét. A micellás víz gyöngéd és nem irritálja még az érzékeny bőrt sem, használható az arc egész területén és nem kell leöblíteni.

Az akció június 9-11. tart.

4. Segít tisztán tartani az arcot

Természetesen segít megszabadulni a felesleges faggyútól és egyéb zsíros lerakódástól, amik eltömítenék a pórusokat és pattanásokat okoznának, így megelőzésre is kiváló. Ráadásul ha víz helyett használod, kihagyhatod az arcod túlzott dörzsölését a törölközőbe, ami kipirosodást és irritációt okozhat.

5. Utazáshoz is kiváló

Praktikus, mert több arcisztítót is kivált, ráadásul kapható kisebb kiszerelésben és micellás vízzel átitatott arctisztító kendő formájában is, amihez még vattakorongot sem kell csomagolnod.

Kép: Europress

Tartalomhoz tartozó címkék: blog