Termékek Menü

5 mód arra, hogy éjszaka szépülj

Praktikus lányok kötelező olvasmánya.

A körülbelül nyolcórás alvás hosszú távon nem mellőzhető sokáig, különben az egészséged és a szépséged látja kárát. Van azonban néhány módszer, mellyel felturbózhatod hatását és még gyönyörűbb leszel, amikor felébredsz, ráadásul néhányukkal még időt is spórolhatsz!

1. Húzz selyem ágyneműt

A puha, sima selyem nem hagy gyűrődéseket az arcodon. Sőt, halmozz két párnát egymásra, így kevésbé lesz a szemed alatti terület puffadt reggelre.

2.  Gondosan hidratálj

Arctisztítás után vigyél fel sejtmegújító szérumot, a nappali krémednél valamivel nehezebb éjszakai krémet és szemkörnyékápolót. Szuperragyogó, hidratált bőrrel ébredsz

Június 30-ig az Age Control Plus nappali és éjszakai krém vásárlása esetén AJÁNDÉK Age Control Plus Szérumot adunk ajándékba.

3. Radírozd le az ajkaidat

Ha egész nap rúzsokkal és más termékekkel kendted, akkor azért, hogy eltávolítsd a maradványait, ha nem tettél rá semmit, akkor pedig azért, hogy eltüntesd az elhalt hámsejteket. Hetente egyszer érdemes a szádat is leradírozni, és utána akár zsírosabb ajakápolóval bekenni, reggel pihepuha hidratált ajkakkal ébredsz!

4. Viselj maszkot

Szinte soha nem használsz tápláló maszkot, mert nincs időd megvárni, míg hat és végre lemoshatod? Ha egész éjszakára szánt arcmaszkot veszel, sokkal gyakrabban fogod beiktatni a szépségrutinodba.

5. Kend be ricinusolajjal a szempilláidat

Körülbelül egy hónap után tapasztalni fogod, hogy megerősödik, fényesebb és egészségesebb lesz. Különösen fontos, hogy ápold a pilláidat, ha rendszeresen viselsz műszempillát.

Kép: Europress

Tartalomhoz tartozó címkék: blog