Termékek Menü

5 sminktrükk, amitől vékonyabbnak tűnik az arcod

Könnyen vékonyíthatsz az arcodon néhány trükk segítségével.

Ahhoz, hogy vékonyíts egy kicsit az arcodon, csak néhány alap sminktermékre van szükséged. Ezek segítségével akár kilókat is letagadhatsz, ha ügyesen használod őket.

Csontosíts!

Az arccsontod alá vigyél fel bronzosítót a hajtövedtől a szád előtt néhány centivel eső részig, majd a hajtöved felé eső részt kanyarítsd egy kicsit fel. A bronzosító kövesse végig az arccsontod vonalát, majd a halántékodnál végződjön a kanyarban. Ez a bronzosító legyen fényes. Matt bronzosítóból a homlokod két szélére vigyél fel egy kicsit, majd dolgozd el alaposan.

Pirosítás

A pirosítót először vidd fel az orroddal egyvonalban az arcodra, majd dolgozd el a füled irányába. Frissebbnek fog tűnni az arcod a pirosítótól, és az arcod is megnyúlik egy kicsit a fül felé húzott színtől.

Hangsúlyos szemöldök

Ha a szemöldöködet megfelelően formázod, és szépen kitöltöd, keretet kap az arcod, ettől pedig kevésbé tűnik kereknek. Vigyázz, ne legyen túl sötét, de legyen hangsúlyos és szépen eldolgozott.

Highlighter

Az arcocodnak azokra a részeire tegyél highlighter krémet vagy port, amelyeket szeretnél kiemelni. Például az arccsontod feletti részre és a homlokod közepére, illetve a felső ajkad feletti ívre.

Szempilla trükk

Ha óriásira fested a pilláidat, vékonyodik az arcod. Vigyél fel egy réteg szempillaspirált, majd utána szórj hintőport a szempilláidra, és jöhet még 2 réteg spirál. Óriásira nyitja a szemeidet ez a trükk.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog