Termékek Menü
0

5 sminktrükk, amitől vékonyabbnak tűnik az arcod

Könnyen vékonyíthatsz az arcodon néhány trükk segítségével.

Ahhoz, hogy vékonyíts egy kicsit az arcodon, csak néhány alap sminktermékre van szükséged. Ezek segítségével akár kilókat is letagadhatsz, ha ügyesen használod őket.

Csontosíts!

Az arccsontod alá vigyél fel bronzosítót a hajtövedtől a szád előtt néhány centivel eső részig, majd a hajtöved felé eső részt kanyarítsd egy kicsit fel. A bronzosító kövesse végig az arccsontod vonalát, majd a halántékodnál végződjön a kanyarban. Ez a bronzosító legyen fényes. Matt bronzosítóból a homlokod két szélére vigyél fel egy kicsit, majd dolgozd el alaposan.

Pirosítás

A pirosítót először vidd fel az orroddal egyvonalban az arcodra, majd dolgozd el a füled irányába. Frissebbnek fog tűnni az arcod a pirosítótól, és az arcod is megnyúlik egy kicsit a fül felé húzott színtől.

Hangsúlyos szemöldök

Ha a szemöldöködet megfelelően formázod, és szépen kitöltöd, keretet kap az arcod, ettől pedig kevésbé tűnik kereknek. Vigyázz, ne legyen túl sötét, de legyen hangsúlyos és szépen eldolgozott.

Highlighter

Az arcocodnak azokra a részeire tegyél highlighter krémet vagy port, amelyeket szeretnél kiemelni. Például az arccsontod feletti részre és a homlokod közepére, illetve a felső ajkad feletti ívre.

Szempilla trükk

Ha óriásira fested a pilláidat, vékonyodik az arcod. Vigyél fel egy réteg szempillaspirált, majd utána szórj hintőport a szempilláidra, és jöhet még 2 réteg spirál. Óriásira nyitja a szemeidet ez a trükk.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
Főoldali termékajánló

Sejtmegújító
Nappali krém

A ránctalanító hatású argán őssejt a bőrfelszín
legmélyebb rétegébe, az irharétegbe
is képes bejutni.

Bővebben

Micellás Sminklemosó Víz
Gyengéden tisztítja és ápolja az arc bőrét.
Bővebben

Regenero Korpásodás elleni sampon
Hatékonyan tisztítja meg
fejbőrt a korpától, segít megakadályozni a
korpa újbóli kialakulását.

Bővebben

Kiszállítás 8000Ft fölött

INGYENES KISZÁLLÍTÁS
8000 FT FÖLÖTTI VÁSÁRLÁS ESETÉN!