Termékek Menü

5 szuper szépségapplikáció

A 2010-es évekből kétségtelenül emlékezni fogunk az applikációkra, ha a technológiáról beszélgetünk. A naponta felbukkanó új alkalmazások közül több is megkönnyítette a szépségápolási rutinunkat, ezekből válogattunk.

Mirror

Ez az alkalmazás okostükörré alakítja az első kamerádat. Megvilágítja az arcodat, ha szükséges és rázoomol bármilyen részletre, ráadásul használhatod sötétben is. Nincs gond, ha otthon felejtetted a sminktükrödet!

Ageme

Egy applikáció, ami élethű képet ad arról, hogy fogsz kinézni 10, 20 vagy 30 év múlva. A szelfi feltöltése után beállíthatod a szokásaidat, például a dohányzást, és ezeket is belekalkulálja az öregedés mértékébe. Biztos, hogy te is gondolkodtál már azon, hogy fogsz kinézni idősebb korodban, töltsd le az appot és megtudod!

Beautiful Me

A szelfijeid vagy a Facebook fotóid alapján ad személyre szóló információt a bőrödről. Meghatározza a bőrtónusodat, alapozó és más sminkárnyalatokat ajánl és összehasonlítja a különböző időpontokba készült képeidet, az öregedés jeleit kutatva.

Makeup Plus

Az ultimát sminkapplikáció lehetővé teszi, hogy kipróbálj különböző trendi sminkeket, ráadásul utána meg is nézheted, hogy késztheted el a valóságban lépésről-lépésre. Rengeteg hasznos funkciója van még emellett, például a barátaiddal közös képeken felismeri a különböző arcokat, így egyszerre több sminket is kipróbálhattok. Sőt akár szemszínt is változtathatsz a color contact funkcióval.

Házi arcpakolások (Mask)

A magyar nyelvű alkalmazás 40 házi arcpakolás receptjét tartalmazza, a „mi van itthon” keresővel tudsz szűrni, de beállíthatod a bőrtípusodat vagy azt is, hogy milyen problémára keresel megoldást. Találsz információt a különböző összetevőkről is, igazi csoda-app a természetes szépségápolás hívei számára.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog