Termékek Menü

5 tény, amiért szuper hatékonyak a golyós szemkörnyékápolók

Több előnyük van, mint gondolnád!

Jó pár éve már, hogy a golyós szemkörnyékápolók meghódították a világot és beköltöztek a neszesszereinkbe. Először inkább a sötét karikák és a püffedtség elleni készítmények kaptak ilyen formát, de ma már az egyszerű hidratálóktól kezdve a szemránckrémekig, mindenféle krém kapható ebben a formában. Több okunk is van arra, miért tartjuk nagyon hatékonynak őket!

Egyszerű használni

A golyós szemkörnyékáplóval konkrétan nem lőhetsz mellé - egyszerű vele a krém felvitele, nem fogsz felkenni belőle túl sokat és kialakításának köszönhetően a pontos célzást és a kényelmes használatot is megkönnyíti.

Azonnal érezni a hatást

A golyós felvitel miatt szinte azonnal érezni a hatást, még, ha az nem is történik meg rögtön (hiszen egyes krémeknek kell azért idő). A golyó, amivel egyszerre adagolod és kened a krémet, kellemesen hűs, ami még a nem frissítő hatású anyagoknak is ad egy ilyen érzetet. Tulajdonképpen olyan ez, mint amikor hideg kanalat használsz arra, hogy eltüntesd szemeid alól a fáradt püffedtséget.

Egyenletes felvitel

Szintén a golyó az, ami segít abban, hogy egyenletesen tudd eloszlatni a krémeket a szemed alatt. Illeszkedik a szemkörnyék ívéhez és finoman teríti szét az ápoló anyagokat. Ugyanakkor a körkörös mozgásnak köszönhetően hatékonyabban masszírozza be őket a bőrbe, mint ahogyan azt az ujjbegyeddel valaha is tehetnéd.

Nem vész kárba semmi

Az egyenletesség azt is jelenti, hogy nehéz túladagolni a krémet, ugyanakkor felesleg sem nagyon marad a bőrön, a golyó mindent eldolgoz könnyedén. Ráadásul itt az ujjbegyed sem vesz el az értékes anyagokból, tényleg minden a szemkörnyék bőrének rétegeiben landol.

Bónusz tipp

Ha fokoznád a frissítő hatást, tartsd a szemkörnyékápolót a hűtőben. Ha van otthon borhűtőd, nyáron inkább azt javasoljuk, nehogy túl hideg legyen a kence.

KIPRÓBÁLTAD MÁR A GOLYÓS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓKAT?

Tartalomhoz tartozó címkék: blog