Termékek Menü

5 tipp a dús hajért

Hosszútávú és gyors volumennövelő megoldások lapos hajtőre vagy vékony szálú hajra.


Europress

Figyelj a víz hőmérsékletére!

Langyos vízzel moss hajat, mert a túl hideg víztől megfázhat a fejbőröd, a túl forró pedig fokozza a fejbőr zsírosodását, ami csak tovább lapítja a hajadat. Miután kiöbítetted a sampont és a kondicionálót is, még egyszer mosd át a hajat hideg vízzel (a fejbőr kivételével persze).

Sok múlik a samponon és a balzsamon

A Helia-D Regenero sampon és balzsam 26 féle gyógynövényt tartalmaz, melyek hatóanyagai fokozzák a fejbőr vérellátását, ezáltal hozzájárulnak ahhoz, hogy a hajszálak megerősödjenek, tartásuk, minőségük javuljon.

Figyelj oda a szárításnál!

Permetezz hajtőemelőt a törölközőszáraz hajtövekre, és először ott szárítsd meg, csak utána térj át a haj hosszára.

Használj hintőport!

Szárazsampon helyett sokan használják, de akkor is bevetheted, ha nem koszos még a hajad. Szórj az ujjaid hegyére és masszírozd be a megemelni kívánt részen a hajtőbe!

Hullámosíts másképp!

Fond két copfba a hajadat. úgy, hogy a fonatok minél közelebb kezdődjön a tövekhez, nem baj, ha úgy állnak, mint Harisnyás Pippié. Majd fentről lefelé haladva süssd át hajvasalóval, hagyd kihűlni, bonsd ki és igazgasd el az ujjaiddal.
Ha lapos a töveknél a hajad, semmiképp se vasalj rá (ezzel csak hozzálapítod az egészet), és ne is göndörítsd be csak az alját, mert természetellenes lesz a kontraszt.

Neked mi vált be legjobban?

Tartalomhoz tartozó címkék: blog