Termékek Menü

5 tipp a formásabb bikinitesthez

Ha ma elkezded, még mindig van időd formába lendülni! Amellett már szerencsére nem kell felsorakoztatni érveket, hogy a fittség és a centiméterek kérdésében a testmozgás és a táplálkozás játssza a legfontosabb szerepet. Néhány változtatás kell már csak beiktatni, hogy 1-2 hónapon belül meglegyen a kívánt eredmény.

1.    Ne aggódj, ha felszedtél néhány kilót a télen! Mindenkivel megesik, és csak többet árt, ha stresszelsz. Bizony, a magas stressz-szint fokozott kortizoltermeléssel jár, ami beindíthatja a zsírraktározást a hasi tájékon. Meditációval, jógával vagy egy forró fürdővel azonban javíthatsz a helyzeten.

2.    Hidratáld a bőröd! Üss két legyet egy csapásra,  a Helia-D Bőrfeszesítő testápolóban lévő Firming komplex feszesíti a bőröd, míg a shea vaj növeli a bőr nedvességmegtartó képességét.

3.    Iktass be extraedzést az elhanyagoltabb testrészeidnek is. Biztos te is megszállottja vagy annak a területnek, amivel a legkevésbé vagy kibékülve, mániákusan edzed a hasad vagy a feneked és hajlamos vagy elhanyagolni más területeket. Iktass be pluszperceket a karjaidnak és a hátadnak, mert szuperjól mutatnak feszesen! 

4.    Egyél több fehérjében gazdag ételt! A protein emésztése közben kalóriatartalmának a 20-30%-át is elégeted, míg a szénhidrátoknál ez az érték 10%, a zsíroknál pedig csak 2-3%.

5.    Igyál több vizet! Persze, tudjuk, ezt már mindenhol hallottad, de azt is tudtad, hogy a dehidratáltság a teljesítményed romlásához is vezethet? Ha nem viszel be elég folyadékot, nem is bírod úgy az edzést, ráadásul kevesebb zsírt égetsz.

Kép: Pinterest

Tartalomhoz tartozó címkék: blog