Termékek Menü

6 tipp, amitől 2017-ben tényleg lefogysz

Ezeket a tippeket alkalmazd idén, mert tényleg eredményesek!

Amikor az ember fogyni szeretne, szinte mindent bevetne a siker érdekében. Pedig van pár apró trükk, melyeket betartva sokkal könnyebben sikeres lehetsz. Mutatunk 6 olyan dolgot, melyekre figyelve látható eredményeket érhetsz el!

1. Légy következetes

Nagyon nehéz egyik napról a másikra elkezdeni úgy egy gyümölcsökből és zöldségekből álló diétát, hogy előtte főleg gyorskajákon éltél. Ne legyen nagyon drasztikus a kezdés, építsd fel következetesen az étrendedet, amitől a tested sem kap sokkot. Kisebb lépésekkel többre jutsz!

2. Kövesd nyomon a folyamatot

Nem csak szép statisztikákat kapsz a diétádról, ha szépen felírod és vezeted az eredményeket és az alkalmazott módszereket, hanem ezzel a folytonosságot is segítesz fenntartani. Ugyanakkor könnyebben tarthatod be a célokat és még azt is megtudod, milyen ételek, trükkök működnek igazán nálad és melyek nem.3. Légy valóban aktív

Az eredményes és egészséges fogyáshoz az nem elég, ha étrendet váltasz, mozogni is kell érte. Hiszen így dolgoznak az izmaid, égeted a kalóriákat és javítod a közérzeted. Még az olyan kevésbé megerőltető mozgás is megteszi, mint a séta, vagy egy kis túrázás. Csak legyen rendszeres.

4. Keress támogatókat

Egyedül nem olyan könnyű ám betartani a diétát és a mozgást, jó, ha van melletted valaki, aki képes ösztönözni és biztat, ha már feladnád. Lehet ő egy családtag vagy barát, mindenképp jó, ha valaki odafigyel rád egy ilyen időszakban.

5. Tudd meg, milyen az anyagcseréd

Ha már régóta próbálkozol, mégis csak kisebb eredményeket látsz, nézz utána, milyen is az anyagcseréd. Egy lassabb anyagcserével jóval tovább tart a fogyás, ám a munkának meg lesz a gyümölcse. Ne hagyd, hogy ez elvegye a kedved!

6. Diétafelügyelet

Sose kezdj bele egy diétába úgy, hogy azt nem egyeztetted szakemberrel. A túl alacsony és hiányos tápanyagbevitel ugyanis később megbosszulja magát. Inkább gondolkozz előre és készíttess egy dietetikussal például egy neked megfelelő étrendet.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog