Termékek Menü

6 módszer, amivel hosszabbnak tűnhet a hajad

Nem nő elég gyorsan  hajad? Semmi ok az aggodalomra, vannak trükkök, melyekkel hosszabbnak tűnhet!

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, helia-d, hajápolás, hajhullás, , hajhullás ellen, kopaszodás

Amikor elkezdjük növeszteni a hajunkat, csak nem akar olyan gyorsan hosszabbnak látszani. Ha már nagyon türelmetlen vagy, vesd be az alábbi trükköket!

Egyenesítés

Az egyenes haj hosszabbnak tűnik, ezzel nem mondunk újat, de tényleg így van. Ha néha kivasalod a sörényedet, nem csak hosszabbnak, de simábbnak és fényesebbnek is tűnik majd!

Így egyenesítheted ki a hajad hő nélkül

Készíts kontyot

A konttyal is el tudsz érni hosszabbító hatást, hiszen ettől az ember hajlamos azt gondolni a vállig érő hajra is, hogy már a hátad közepéig érhet. Szerezz be egy hajfánkot, amivel egyszerűen készíthetsz ilyen frizurát.

Fond be

A fonás is egy kis csalás vizuálisan, a hát pedig ugyanaz, mint a konty esetében. Ettől is elhisszük, hogy hosszabb az a hajzuhatag, mint valójában. Érdemes akár több copfba is összefonni a hajadat, de gondolkozhatsz a fej körül összefont, hamis kontyban is.

Hajhosszabbítás

Lehet venni könnyedén beilleszthető hosszabb tincseket is, de ha profi megoldásra vágysz, a hajhosszabbítás tekintetében mindenképpen konzultálj szakemberrel, mert csak így találhatjátok meg a neked megfelelő módszert. A profi munka eredménye valóban a saját hajadnak tűnik majd.

7 hajápolási hiba, amit felejts el végre!

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, helia-d, hajápolás, hajhullás, , hajhullás ellen, kopaszodás

Még több fény

Az elején már mondtuk, hogy a hajkiegyenesítés alapból fényesíti a felületet, de ezt még lehet fokozni. Az egyenes és csillogó tincsek ugyanis optikailag érnek el hosszabb hatást, szóval érdemes hajfényeket használnod. Sőt, a festés során is kérhetsz highlighting technikát!

Válaszd el középen

Elképesztően egyszerű, mégis eléggé hatásos: ha középen választod el a hajad, máris optikailag hosszabbítod. Hiszen így két oldalra omlik le egyenlő mértékben. Ha féloldalas a választék, az egyik oldal mindig rövidebbnek tűnik majd.

5 természetes hajnövesztő módszer, amit te is kipróbálhatsz

Tartalomhoz tartozó címkék: blog Frizura