Termékek Menü

6 dolog, ami nem hiányozhat a vészhelyzet neszesszeredből

Biztosan neked is van egy túlélő, tartalék neszesszered a kocsiban vagy az íróasztalod fiókjában, listánkból kiderül, hogy tudod a legpraktikusabban megtölteni.

 

Kettő az egyben rúzs-pirosító

Ezekkel a krémes sminkszerekkel néhány másodperc alatt egészséges ragyogásk varázsolhatsz az arcodra. A legprofibb, ha egy rózsaszínes és egy backos árnyalatot is szerzel belőle.

Sminklemosó kendő

Pillanatok alatt eltünteti az egész sminkedet, de arra is jó, ha csak a rúzsodat cserélnéd másikra, hatékonyan és gyorsan távolítja el az előzőt. Próbáld ki a Helia-D micellás vízzel átitatott sminklemosó kendőjét.

Púder

Keress olyan kiszerelést, amihez kis ecsetet csomagolnak, hogy kevesebb helyet foglaljon, az ecsettel ráadásul jellemzően pont elég, azaz kevesebb púdert fogsz felvinni az arcodra, mint egy szivaccsal, ami fontos, mert a többrétegnyi púder csúnyán meg tud ülni az apró ráncokban.

Fültisztító pálcika

Minden aminek eltávolításához túl nagy a sminklemosó kendő, használhatsz fültisztító pálcikát, egy pillanat alatt eltüntetheted a félresiklott tusvonalat vagy rúzst.

Filces tus

Egyszerű és látványos eredmény egy perc alatt, ha gyorsan kell elkészülnöd a nap végén, mert programod van, ne bajlódj a szemhéjpúderrel, csak rajzolj macskaszemeket!

Piros rúzs

A tushoz hasonlóan gyorsan és könnyen átváltoztathatod a nappali sminkedet éjszakaivá egy piros rúzzsal is. Minden bőrtípushoz passzol valamelyik árnyalata, de nem lőhetsz mellé, ha hideg tónusút választasz a világos, hideg árnyalatú bőrödhöz és meleg árnyalatot, ha inkább sárgás-barnás az arcszíned.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog