Termékek Menü

6 dolog, amit tudnod kell a szérumokról

Az elmúlt években egyre több szó esik a szépségápolással kapcsolatban a különböző szérumok fontosságáról. Utánajártunk, hogyan kell használni és mire érdemes figyelni velük kapcsolatban.


Kép: Europress

  1. Kortól függetlenül akkor kezdd el használni, amikor úgy érzed, nem elegendő a megszokott arcápolási rutinod.

  2. Az oka lehet sokféle: bőrprobléma (kipirosodás, pattanások stb), az első ráncok megjelenése vagy pusztán azok megelőzése.

  3. Tekints rá úgy, mint egy hatásfokozóra, ugyanis a szérumokban magasabb az egyes hatóanyagok tartalma, mint a krémekben.

  4. Ne vásárolj felkészületlenül: nézz utána, hogy milyen problémára milyen hatóanyag a legjobb és olvasd el több különböző szérum összetevőit, mielőtt döntesz!

  5. Két különböző problémára használhatsz két különböző szérumot: az egyiket nappal, a másikat éjszaka.

  6. A megtisztított bőrre, a nappali és/vagy éjszakai krémed alá vidd fel!

Próbáld ki a Helia-D Age Control Plus Sejtmegújító szérumát argán őssejt kivonattal és hyaluronsavval!  Az argán őssejt kivonat a bőrfelszín legmélyebb rétegébe, az irharétegbe is képes bejutni, s ott kifejteni hatását. Sejtmegújító hatásának köszönhetően belülről tölti fel a bőrt élettel. Csökkenti a szarkalábakat és növeli a bőr feszességét.  A hyaluronsav a bőr egyik legfontosabb természetes építőeleme. Egyedülállóan erős vízmegkötő hatásának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a bőr feszes és üde maradjon.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog