Termékek Menü

7 dolog, amitől Jennifer Aniston haja olyan gyönyörű és egészséges!

Kíváncsi vagy, hogy mitől olyan gyönyörű és kicsattanóan egészséges Jennifer Aniston haja? Akkor olvasd el és próbáld ki a színésznő bevált módszereit!

1. Nem fogdossa a haját

Nem tekergeti, nem fogdossa, nem babrálja egész nap. És így nem is zsírosodik olyan gyorsan. Ha zavarja, inkább összefogja!

2. Nem mossa minden nap

Mivel amúgy sokat van igénybe véve Jennifer Aniston haja, amikor nincs vörös szőnyeges megjelenése, vagy forgatása akkor a lehető legkevesebbet foglalkozik vele. Hihetetlen, de ezzel segít neki a legjobban. Olyan ritkán mossa, amennyire csak lehet, és ilyenkor nem szárítja, nem vasalja, nem formálja egyáltalán. Fodrászhoz is havonta egyszer jár csupán - ami Hollywoodi mércében kevésnek számít.

3. A haja típusához való termékeket használ

Ha nem tudod, milyen típusú a hajad, kérdezd meg egy szakembertől, mondjuk a fodrászodtól, majd a jövőben csak a hajtípusodnak megfelelő sampont és balzsamot vásárold meg és használd. Addig is, próbáld ki a minden hajtípusra való termékeket, de még mindig jobb, mintha zsírosodásra hajlamos hajúként olyan sampont használnál, ami pont száraz hajra való.


4. Jó minőségű terméket használ

A szépségért nem csak szenvedni kell, hanem annak bizony ára is van. Válaszd a legjobb hajápoló termékeket, és ne az számítson, hogy mi akciós éppen.

5. Különösen odafigyel a hajvégekre

Hogy ne kelljen állandóan visszavágni, egyre rövidebbre és rövidebbre nyírni a haját, bizony a hajvégek ápolására különösen nagy figyelmet kell fektetni. Ettől a hajvégápoló szérumtól például a te hajad is olyan szép, hosszúra megnőhet, mint amilyen Jennifer Aniston haja is.

6. Sok folyadék

Hogy ne legyen száraz és töredezett a haj, nagyon fontos nem csak a külső hidratálás balzsammal vagy hajvégápoló szérummmal, de belülről is kellően hidratáltnak kell lenni. Naponta 2 liter víz elfogyasztása a minimum!

7. Egészségesen táplálkozik

Egészségesen étkezik, nem nassol, nem bűnözik. Semmi cukor, semmi zsír, csak zöldséget, húsokat, magokat és gyümölcsöket eszik, és amit csak lehet, nyersen. Ez a kellő vitaminmennyiség miatt is jó, ami szépségvitaminnal is pótolható, ha épp nem tudunk úgy odafigyelni a helyes táplálkozásra.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog