Termékek Menü

6 manikűrtipp, ha rövid körmeid vannak

Ha mindig csak csodálod a szép hosszú(kás) körmű lányok képeit az Instagramon, neked viszont csak picike „gyerekköröm” méret jutott, ezeket a manikűröket javasoljuk!

 

Először is hadd kezdjük a jó hírrel: a rövid köröm trendi! Már nem menő hosszú műkörmöket csináltatni, és végeláthatatlanul növeszteni a karmokat, sokkal inkább az egészen rövid, lekerekített formájú körmök hódítanak.  Akinek viszont formázástól függetlenül nagyon picurka körmei vannak, sokszor érezheti azt, hogy gyerekes a keze, tömzsinek tűnnek az ujjai, nem mutatnak úgy rajta a manikűr megoldások. Ha te is kifejezetten a kis körömfelülettel rendelkezők táborát erősíted, ezek a tippek segíthetnek, hogy bátran körömszelfizhess!

1. Kísérletezz a formákkal

Ezek az egyszerű keresztezett színek sokat dobhatnak a látványon.

2. Ha mintákra vágysz, elégedj meg a gyűrűsujjad körmével

A pici körmökön túl zsúfolt lehet a sok-sok minta, de persze neked sem kell teljesen lemondanod erről, nagyon menő ha csak a 4. ujjon viseled a mintát, és a többi körmöd egyszínű.

Az ápolt kézfej viszont minden körömhosszúságnál elengedhetetlen, próbáld ki a Helia-D Age Control Plus Anti-aging kézkrémet!

3. A fehér színtől nagyobbnak tűnik a körmöd

Válassz fehér vagy világos árnyalatokat a sötétekkel szemben, mert utóbbiak csak összenyomják a körmödet ránézésre, míg a világosak hosszítanak.

 

 

4. A véletlenszerű minták a barátaid

Kicsi körmökön is kivitelezhető, nem igényel nagy felületet, és az sem látszik, ha esetleg nem alakul olyan hibátlanra, mint tervezted.

5. Próbáld ki a „lyukas” manikűröket

Az ilyen itt-ott hézagos minta kifejezetten előnyös.

6. Optikai nagyítás díszítéssel

Ha a körömágyadhoz teszed a díszeket vagy a mintát, hosszabbítani fogja a körmeidet.


 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog