Termékek Menü

6 szépségtrükk, amit a Gossip Girlből tanultunk

Ugyan a szerelmi életünkben nem feltétlen vennénk példát róluk, Serena és Blair kétségtelenül gyönyörűek voltak minden epizódban.  Sok mindent elleshetsz tőlük akkor is, ha nem az Upper East Side-on élsz!

Legyen szépségvédjegyed!

Valami, ami (majdnem) mindig jellemezi a külsődet és mindenkinek te jutsz eszébe róla. Blairnek ilyen volt a hajpánt, de ez lehet más is: különleges piercing vagy egy jó formájú frufru. Az emberek megjegyzik az ilyesmit
(Ugyan nincs közük a Gossip Girlhöz, de gondolj Gwen Stefani piros ajkaira, Adele tusvonalára, vagy Anna Wintour évtizedek óta változatlan bob frizurájára.)

Hollywood aranykorának szépségei soha nem mennek ki a divatból!

Amikor nem tudsz dönteni a hajad és sminked felől, viselj piros rúzst és fésüld a tincseidet egy ilyen elegáns frizurába.

Ne becsüld alá a copfban rejlő lehetőségeket!

Serena sokszor viselt olyan lófarkat, ami teljesen új szintre emelte a műfajt. Feltupírozhatod a copfba fogás előtt a haj tövét, vagy utána csak a lelógó részt, de masnival is feldobhatod vagy játszhatsz azzal, hogy a tarkódon kötöd meg, a fejtetőn, vagy a kettő között!

Légy a fonatok királynője!

Serena a fonatokban talán még jobban brillírozott, mint a copfokban. Hajszálka, francia, parketta, koszorú, kontyba font, copfba fogott, oldalsó – mindent kipróbált és rengeteg hajirigységet okozott nekünk!

A színezett szájfénytől feragyog az arcod!

Persze még mindig inkább a matt rúzsok hódítanak, pedig sokszor jobb ötlet egy színezett szájfény. Szexisebb és valahogy drámaibb is, miközben üde marad tőle az arc, Blairnek is fantasztikusan állt.

Óvd a bőröd a strandon!

A bikini felett viselt kis tunika nem csak szuperelegánssá tesz, hanem meg is véd a káros napsugaraktól, ideális, ha például a veszélyes déli időszakot nem tudod árnyékban átvészelni.

Képek: Pinterest, Europress

Tartalomhoz tartozó címkék: blog