Termékek Menü

7 dolog, amit a francia nők soha nem tennének a hajukkal

Lesd el a stílusukat!

A francia nők "így ébredtem' stílusa a frizuratrendben is hódít. De mégis hogyan lehet elérni azt a hatást, amit ők? Összegyűjtöttük, mik azok, amiket sosem tennének a hajukkal, így talán közelebb kerülünk a megoldáshoz!

1. Nem hisznek az éles színváltásokban

A francia nők nem igazán festik a hajukat. Ha meg is teszik, akkor csak természetes színeket választanak, árnyalatokkal sötétítenek, kiemelnek tincseket világosabb színekkel, vagy azonos színnel elfedik az ősz hajszálakat.

2. Nem használnak hajszárítót

Nyáron a levegő szárítja a hajukat, télen a törülköző. Utóbbit óvatosan tekerik körbe a fejükön, nehogy megsértsék a hajszálak felszínét.


3. Nem mosnak naponta hajat

Szerintük a hajmosás utáni második napon a legjobb a haj állaga és tömege, így sosem mosnának naponta hajat, mert akkor kihagynák ezt a csodát.

4. Nem tűzdelik tele kiegészítőkkel

Azt vallják, hogy 18 éves kor felett már nem áll jól senkinek, ha mindenféle kiegészítőket tűz a hajába. Le a hajpántokkal, csatokkal, egyéb díszekkel...nem kellenek.

5. Nem lépnek ki az utcára vizes hajjal

Ha lehetőséged van rá, este moss hajat, ne reggel, mert így elkerülheted, hogy vizes hajjal indulj a dolgodra. Ráadásul ha alszol egyet, a frizurád még dögösebb alakot ölt.

6. Nem feledkeznek meg az illatokról

Adj egy cseppnyi parfümöt a hajadnak a kedvencedből, és ne hagy ki a füleid tövét, valamint a nyakad oldalsó vonalát - meg lesz a hatása.

7. Nem panaszkodnak a hőségre

Sőt, imádják, amikor a nyári hőségtől hullámosodik a hajuk. Még bónusz tengeri sót tartalmazó termékeket is tesznek rá a nagyszerű megjelenés kedvéért.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog