Termékek Menü

6 őrült hajnövesztő módszer

Ha szeretnél gyorsan hajat növeszteni, bizonyára égen-földön keresed a módszereket.

Mindent kipróbáltál már a ricinus olajtól a pakolásokig, de nem akar nőni a hajd? Van még néhány olyan módszer, amiről biztosan nem hallottál eddig.

A fejjel lefelé módszer

Naponta egyszer 5-10 percre lógasd le a fejedet a kanapéról vagy az ágyról. A fejbőrbe jutó vér többlet serkenti a hajnövekedést. Ha teheted, közben egy kicsit masszírozd is. Egy hónap alatt 2-3 plusz centit is elérhetsz vele.

Olajos masszázs

Olaj, olaj, olaj! De nem ám akárhogy. Tegyél a vizes fejbőrödre kókusz-, ricinus- vagy olíva olajat és jó alaposan masszírozd meg a fejedet. Ezután samponnal öblítsd ki, mosd ki jól alaposan és ezt heti kétszer ismételd meg.

Fehérje

Az vagy, amit megeszel. Mivel a hajszerkezetet nagyrészt a fehérje tartja össze, fontos, hogy sok proteint vigyél be a szervezetedbe. Ezek mellett a zöld növények, az Omega-3 zsírsav, (ami például a halban található, de fogyasztható kapszula formában is) és a bab nagyon jót tesznek a hajnövekedésnek. Egyél ezekből minél többet.

Stresszmentesítés

Ha stresszes az életed, a hajadat sem kíméli az idegeskedés, és ilyenkor szinte képtelen nőni. Rendszeres pihenés, mély alvás és egy kis jóga vagy futás csodákra képes.

Taurinos és proteines hajmosás

A taurin és a protein segíti a haj növekedését, ezért keverj némi taurint illetve tojásfehérjét a samponodba, és moss vele heti kétszer-háromszor hajat.

A bika mindenféle végterméke - na jó, ezt nem feltétlenül kell kipróbálnod

Nem fogsz hozzá kedvet kapni, és inkább ne is használj ilyesmit, de eláruljuk, a tudósok szerint a bika spermája és ürüléke rekord sebességgel növeli a hajat. Külsőleg használva, persze. Hát, jó tudni.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog