Termékek Menü

8 dolog, amivel a szépségszalonban "beszólnak"

Lehet, hogy észre se veszik, de ezekkel a mondatokkal kicsit belegázolnak az ember önérzetébe...

8 dolog, amivel a szépségszalonban

Kozmetikushoz járni időről időre a nők életének szerves részét képezi, és bármennyire is barátságos és kellemes a légkör, néha akadnak feszengős helyzetek, amiken csak ront, ha hasonló mondatok hangzanak el vagy ilyen szituációk adódnak, például:

1. Relaxáló masszázsra mentél, de a masszőr valahogy szóba hozza a narancsbőröd, és hogy azt is jól ki kéne masszírozni.

2. Hidratáló arckezelésre mész, és közben a kozmetikus újabb és újabb bőrhibáidat fedezi fel. Túl tág pórusok, zsíros T-vonal, mitesszerek, és miegymás, amit különböző kezelésekkel bombázna..

3. Hosszú idő után végre eljutottál fodrászhoz, aki elkezd azon hüledezni, milyen durva a lenövésed...

4. ...és/vagy hogy mennyire durván töredezettek már a hajvégeid, amit muszáj levágnia. (Ööö, hello, eddig így mászkáltam az utcán, köszi.)

5. Miközben a hajadat mossák, megjegyzik, hogy mennyire hullik, mennyire zsíros vagy korpás.

6. Amikor gyantáztatni mész, és megjegyzik: "Jó rég nem voltál már."

7. Mikor a szemöldöködet gyantázzák/szedik ki, majd megkérdezik: "Bajuszt nem szedünk?"(Pedig lehet, hogy eddig fel sem tűnt, hogy azzal probléma lenne...)

8. Mikor határozott elképzeléssel mész a manikűröshöz, és leszavazza az ötleted: "Hát...inkább próbáljunk ki valami mást."

Persze tudjuk, hogy a legtöbb ilyen nem cikizés, csak jót akarnak, sőt megoldási javaslatokat is mondanak az esetleges problémákra, de akkor is...mindezektől eltekintve végül mindig hálásak lehetünk nekik, hogy megszépítenek!

Te tapasztaltál már a fentiekhez hasonlót?

Tartalomhoz tartozó címkék: blog