Termékek Menü

8 életmentő trükk, ha késésben vagy

Minden nő nagy ellensége a reggeli rohanás. Jó legyen a smink, vagy időben odaérj a dolgodra, ha elaludtál? Szerencsére a kettő együtt is lehetséges!

Ha elaludtál, egy kicsit belenéztél a kedvenc sorozatodba, vagy bárhogy máshogy elhúztad az időt a reggeli készülődéssel, és nem maradt idő szép sminket vagy frizurát varázsolnod magadnak, ne ess kétségbe. Létezik néhány szépségtrükk, amelyek segítségével másodpercek alatt tökéletessé varázsolod a kinézetedet.

Egy gyors volumen növelés

Ha semmi textúrája nincs a hajadnak reggel, gyorsan fond be, majd húzd át a fonaton a hajvasalót kétszer. Bontsd ki a fonatot, és voilá, természetesen hullámos lesz a hajad egész nap!

Nem volt időd hajat mosni?

Semmi gond! Fújj a hajkefédre parfümöt, és azonnal fésülködj meg vele. A parfümben lévő alkohol felszívja a hajtövekről a zsírt, és még illatos is lesz a frizurád.

Nem menne fáradtan a cicaszem?

Oldd meg kettő az egyben spirálozással a problémát! Mikor a pilláidat fested, nyomd a szemhéjadhoz egy kicsit a spirált, majd egy fülpiszkálóval maszatold szépre a festéket. Már kész is a szemfestés másodpercek alatt!

Gyors körömlakk szárítás

Ha már lepattogott a körmöd, és gyorsan helyre akarod hozni, készíts egy pohárba jeges vizet, fesd ki a körmeidet, majd mártsd bele a kezedet a jeges vízbe. Maximum egy perc alatt csontszáraz lesz a lakk.

Villámgyors szemsmink

Közepesen sötét barna szemhéjpúderrel fesd ki a szemhéjadat, majd a szemed külső sarkához tegyél ferdén egy kártyát, belülről odatámasztva. A kártya mentén micellás vízzel töröld le a kilógó részeket, így a cicaszem oldala éles, egyenletes lesz.

A szemhéjra kenődött spirál megelőzése

Ha nem akarsz azzal bíbelődni, hogy a szemhéjadra felkenődött szempillaspirált tisztogatod, inkább tegyél egy kártyát (pl. egy régi bankkártyát) a szemhéjadra, a pillák mögé, mikor fested őket. A kártyára kerül az a felesleges festék, ami a szemhéjadra kenődne. Már indulhatsz is!

Legyen mindig bekészítve sós víz

Egy spray-s üvegbe önts sós vizet, ami mindig a hűtőben vagy a fürdőszoba polcon lehet. Ezzel spricceld át a hajadat, majd készíts kontyot. Mikor beérsz a munkahelyedre, engedd ki a kontyot, és hódíts tengerparti hullámokkal!

Frufru szelidítés

Ha elaludtad a frufrudat, és összevissza áll, vagy lelapul, mintha egy boci megnyalta volna a fejedet, vedd kezedbe az irányítást. Fond be a frufru részt, majd tűzd oldalra. Nagyon szexi, sellős fonatod lesz, és senkinek sem tűnik majd fel a bad hair day.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog