Termékek Menü

A japán nők szépségtitkai, melyekkel te is még szebb lehetsz!

A japán nők egyik ismertetőjegye a gyönyörű bőr - De hogyan érik el?

 szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, ránctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging, helia-d

Amikor a japán nőkre gondolunk elsőre a karcsú alak és a gyönyörű bőr jut eszünkbe. Persze mindkettőben van egy jó adag genetika is, de a bőrük szépségének titkait most te is ellesheted. Összegyűjtöttük, mit érdemes tanulni tőlük!

1. Az egészséges étrend egészséges bőrt eredményez

Nagyon figyelnek arra, hogy mit esznek. Például sok tengeri halat, növényi rostot és zöld teát fogyasztanak, melyek mind pozitív hatással vannak a bőrre. A tengeri halak omega 3 zsírsavakban gazdagok, a növényi rostok az egészséges emésztést tartják fenn, a zöld tea pedig méregtelenít és teli van antioxidánsokkal. Fontos még, hogy a cukrot viszont inkább kerülik.

7 dolog, amit a francia nők soha nem tennének a hajukkal

2. Odafigyelnek a test és a bőr ápolására

Külön rituáléja van Japánban annak, hogy az emberek fürdőkbe járjanak, ahol a testet a bőrt, de még a lelket is ápolják. Egy-egy ilyen alkalom során a forró vizes pihenő mellé olajos bőrápolás, hámlasztás is jár. Otthon is megteremtheted magadnak a fürdő-hangulatot, csak hagyj rá időt, hogy kikapcsolj kicsit.

 szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, ránctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging, helia-d

Az olasz nők 5 szépségtitka

3. Napvédelem

A japán nők nincsenek sokat a napon és azt is nagyon óvatosan teszik. Figyelnek a folyamatos napvédelemre, télen is tesznek fel olyan krémeket, melyek a károsodást megelőzik. Hallgass rájuk, mert a nap sugarai öregíthetik leginkább idő előtt a bőrt.

4. Hagyományok

Nagyon sok olyan hagyományos összetevőt használnak a szépségápolásban, amit meg is lehet enni és a te konyhádban is fellelhető. A zöld tea filterével vagy a kamillával a bőrüket nyugtatják, a rizst sokféle pakolásba, krémbe keverik, az Aziku babot bőrradírokba teszik, a kamélia olajjal a hajat és a bőrt hidratálják.

Ettől maradnak vékonyak a japán nők

Tartalomhoz tartozó címkék: blog