Termékek Menü

A lusta lányoknak erre az egyetlen dologra van szükségük az arcuk tisztán tartásához

Ezért nagyszerű a micellás víz.

A szép megjelenés alapja a tiszta bőr, amit utána kedvedre sminkelhetsz. Folyamatosan arról olvasni, hogy ezt csak soklépéses és több terméket érintő rutin során lehet elérni, ami azért valljuk be, nem való mindenkinek. Ám azok számára is van megoldás, akik állandóan rohannak, vagy csak lusták szenvedni a patyolat tiszta bőrért.

Nos, nekik találták ki a micellás vizet, ami manapság az egyik legkedveltebb arctisztítóvá lépett elő. A micellás víz azért olyan hatékony, mert felületaktív molekulákat tartalmaz, melyek egyik fele hidrofil, másik pedig hidrofób. Ennek köszönhetően ez a lemosó úgy távolítja el a szennyeződéseket, köztük az olajokat és a sminket is arcodról, hogy közben nem szárít. Képes magához vonzani az egyébként vízben nem oldódó anyagokat, a mitesszerek ellen is hatásos és ápolja a bőrt.


A hagyományos sminklemosók egyszerre a sminket szedik csak le a bőrfelületről, más szennyeződéseket otthagynak, és száríthatnak is. Emiatt kell több lépésben arcot tisztítani. A micellás víz azonban elvégez mindent egyszerre, ezért is esküsznek rá a francia nők. Persze az arcradírokat, vagy a zsírosabb bőrűeknek szánt tonikokat nem helyettesítheti, ha nincsen időd vagy kedved hosszas arctisztításhoz, tökéletes megoldás lehet!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog