Termékek Menü
0

A 80/20 diéta

Így marad karcsú Miranda Kerr és Jessica Alba.

Tulajdonképpen nem is diétának, hanem életmódváltásnak kellene nevezni ezt a módszert. Az a lényege, hogy az étkezések 80%-ban az ember egészségesen étkezik: sovány húsokat és rengeteg zöldséget fogyaszt és elhagyja a fehér lisztet, a cukrot és a tartósítószeres ételeket. Míg a maradék 20%-ban azt eszik és iszik, amit csak akar.

Amit el lehet úgy is osztani, ha naponta háromszor eszel, hogy egy hónapban 18 ilyen étkezés alkalmával van kimenőd. De azt is csinálhatod, hogy négy napig szuperegészségesen eszel, majd az ötödiken amit, csak akarsz.

Két nagy előnye van a módszernek, egyrészt biztosítja, hogy hosszú távon is fent tudod tartani, mert nem tesz semmit tiltólistára, csak megvan mindennek a saját ideje. Nehéz mindig 100%-ot nyújtani, de a 80 már nem olyan szélsőséges.
A másik előnye pedig az, hogy kiküszöböl egy fontos problémát, amivel a fogyókúrázók küszködnek: a szigorú szabályok miatt nem tudják élvezni a bulikat, ünnepeket, éttermeket, hiszen a torta és a koktélok minden diétában tabunak számítanak.

Nagyon hasonlít ez a módszer arra, amit a francia nők csinálnak, ők is az esetek többségében odafigyelnek arra, hogy mit esznek, de amikor nagy társaság gyűlik össze és az étkezés az élmény része, akkor azt esznek, amit csak kívánnak.

Mit gondolsz, te be tudnád hosszú távon is tartani?

 

Képe: Times Magazine

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
Főoldali termékajánló

Sejtmegújító
Nappali krém

A ránctalanító hatású argán őssejt a bőrfelszín
legmélyebb rétegébe, az irharétegbe
is képes bejutni.

Bővebben

Micellás Sminklemosó Víz
Gyengéden tisztítja és ápolja az arc bőrét.
Bővebben

Regenero Korpásodás elleni sampon
Hatékonyan tisztítja meg
fejbőrt a korpától, segít megakadályozni a
korpa újbóli kialakulását.

Bővebben

Kiszállítás 8000Ft fölött

INGYENES KISZÁLLÍTÁS
8000 FT FÖLÖTTI VÁSÁRLÁS ESETÉN!