Termékek Menü

A dús haj aranyszabályai

Volumennövelő tippek az egészséges, sűrű hajkoronáért!

1. Hetente maximum 2-3-szor mosd

A szakértők egyetértenek abban, hogy nem szabad túlmosni a hajadat, mert ezzel eltünteted a fejbőrt borító természetes olajos réteget, ezért túl sokat fog majd termelni belőle, vagyis idő előtt zsírosítja a hajat.

2. Használd a megfelelő sampont és a balzsamot

Olyan sampont és balzsamot válassz, melynek hatóanyagai fokozzák a fejbőr vérellátását, ezáltal hozzájárulnak ahhoz, hogy a hajszálak megerősödjenek, tartásuk, minőségük javuljon, próbáld ki a Helia-D Regenero hajerősítő sampont és balzsamot, mindkettő 26 féle gyógynövényt tartalmaz! A sampont mindig maszírozd be az ujjbegyeiddel a fejbőrbe, hogy ezzel is elősegítsd a keringést!

3. Csalj egy kicsit hintőporral

Szárazsampon helyett sokan használják, de akkor is bevetheted, ha nem koszos még a hajad. Szórj az ujjaid hegyére és masszírozd be a megemelni kívánt részen a hajtőbe!

4. Tápláld belülről is

A Helia-D Regenero szépségvitamin segít megerősíteni a hajadat és a körmödet is. A benne található biotin és a mezei zsurló egyaránt elősegítik az egészséges hajnövekedést. A PABA hozzájárul az egészséges haj fenntartásához, míg a nagycsalánt tradicionálisan bőrhibák kezelésére és az egészséges bőr fenntartására használják, így a fejbőröd regenerálódását is segíti.

5. Száríts okosan

Permetezz hajtőemelőt a törölközőszáraz hajtövekre, és először ott szárítsd meg, csak utána térj át a haj teljes hosszára.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog