Termékek Menü

A korrektor 5 meglepő felhasználási módja

Nem csak a szem alatti karikák és bőrhibák eltüntetésére jó!

Használhatod szemhéjalapozó helyett

A szemhéjalapozó vagy primer fontos kellék, ha azt akarod, hogy a helyén maradjon a szemhéjpúdered, de ha épp kifogytál belőle, helyettesítsd korrektorral!  Az ujjbegyeddel ütögesd a világos színt a szemhéjra, így nem fog elkenődni a rátett szemhéjpúder, sőt még élénkebb is lesz tőle a színe.

Segít eltüntetni a sminkes bakikat

Különösen jól jöhet, ha a tusvonallal hibázol, ne aggódj, nem kell lemosni az egészet, egy vékony ecset segítségével korrektorral tüntesd el a hibát!
Ugyanezt megteheted az ajkaiddal is, ha kifutottál a rúzzsal, a korrektor és ecset páros sokkal hatékonyabb, mint egy maszatolós fültisztítópálca.

10.000 Ft feletti vásárlás esetén AJÁNDÉK Helia-D Professional Fekete Szappan. Az akció június 5-8. tart.

Teltebbé teszi az ajkaidat

Optikailag teltebbé teszi az ajkaidat, ha egy kis korrektort teszel a felső és alsó ajkad közepére és az ujjbegyeddel vagy egy ecsettel eldolgozod, majd átfested az ajkaidat színtelen vagy nude árnyalatú szájfénnyel!

Használd a strobinghoz

A strobing egy viszonylag új keletű sminkelési trend, mely a fények játékát manipulálja az arcon, azokat a pontokat emeli ki, melyeken egyébként is megcsillan a fény. Tégy a bőrszínednél két árnyalattal világosabb, folyékony korrektort a felső ajkak közepe fölé, az arccsontok legmagasabb pontjára és az orrnyeregre, dolgozd el és ragyogj!

Formázhatod vele a szemöldököd

Egy kicsi, vékony ecsettel óvatosan vidd fel a korrektort szorosan a szemöldök alsó íve alá, rögtön megemeli az ívet és még abban is segít, hogy eltakarja a kósza szálakat két kozmetikusidőpont között.

Kép: Europress

Tartalomhoz tartozó címkék: blog