Termékek Menü

A legszebb sminkek a párizsi kifutóról

Ellestük a legfrissebb trendeket a couture bemutatókról.

Nem rég lett vége Párizsban a 2016-2017 őszi-téli haute couture kollekciókat felvonultató divathétnek, a mesebeli ruhák a képeket nézegető nők millióinak állítják el a lélegzetét szezonról-szezonra. Az elképesztően részletgazdag darabokra már-már műalkotásként tekintünk, nem is ruhaként, amihez persze hozzájárul a darabok csillagászati ára is. Azonban ha nem is engedhetjük meg magunknak ezeket a ruhákat, elleshetünk ebből az álomvilágból más dolgokat, például a csodás sminkeket!

Dior

Személyreszabott, különböző, de egyformán látványos tusvonalak uralták a Dior kifutóját.

Schiaparelli

A Schiaparelli játékos, színes kollekcióját jól kiegészítették a narancssárgára festett szemek, amik meglepően jól álltak a barna, a kék, a zöld és a szürke szemű lányoknak is. Próbáld ki te is, úgy, hogy a szemhéjpúderen kívül csak a Helia-D BB krémet viseled, ami tökéletes, természetes bőrt varázsol.

Versace

A Versace modelljei vagy csillámporral turbózott vörös ajkakat vagy jeges kékkel hangsúlyozott szemeket kaptak.  Mindkettő merész, de jól működik, mert az arc többi része csak éppenhogy van hangsúlyozva.

Chanel

A Chanel kifutóján babaszerű sminket viseltek a modellek, alul és felül is műszempillát tettek fel nekik és úgy hangsúlyozták a szemeket fekete ceruzával, hogy sem a belső, sem a külső szemzugban nem találkoztak a vonalak, ez optikailag nagyítja is a szemeket.

Alexandre Vauthier

A szexis Vauthier kollekciót egyszerű, de üde smink egészítette ki: rózsás ajkak és bronzos arccsont illetve szemek.

Ulyana Sergeenko

A természetes alapot meglepő, hópiheszerű sminkkel egészítették ki, illetve néhol fehérre festett pillákkal. Nem látjuk magunk előtt, hogy ez a trend elterjedne, de egy csillámos változatot könnyű elképzelni!

 

Képek: Instagram via @patmcgrathreal, @diormakeup, @sammcknight1, @stellamaxwell, @elsaschiaparelli, @thevalgarland

Tartalomhoz tartozó címkék: blog