Termékek Menü

A „nincs rajtam smink” 6 lépésben

Minden nőnek szüksége van egy olyan sminkrutinra, ami éppenhogy csak rásegít az adottságaira, és természetesen szépíti meg. Pontokba szedtük a „nincs rajtam smink” egyszerű elkészítésének módját!

1. Hidratáld a bőrödet!

A lépés, ami sosem maradhat ki. Nyáron használj könnyű, gél állagú krémet, mely 1-2 perc alatt felszívódik. A Helia-D Aquaboom mélyhidratáló arcgél intenzív és tartós hidratálást biztosít.

2. Tedd egyenletessé a bőrszínt!

A természetes smink legfontosabb lépése a különböző foltok és apróbb bőrhibák halványítása. Az alapozók azonban ritkán hatnak természetesen, mert túl erősen fednek. Próbálkozz inkább egy BB krémmel, ami inkább kiemeli a bőrszíned, és még hidratál is.

3. Óvatosan az arcpírrel!

Használj matt, bronzos árnyalatot a járomcsont kiemelésére, illetve a szemek külső sarkába, de épp csak egy leheletnyit, majd krémes barckszínű pirosítóból vigyél fel egy keveset az ordcákra, dolgozd el a két szín határát ecsettel vagy az ujjaiddal.

4. Fény, fény, fény

Ragyogó pezsgőszínű vagy gyöngyházszínű (de nem csillámporos) highlighterrel vigyél fényt az arccsontodra, középen a felsőajkad fölé és az orrnyeregre.

5. Minimál spirál

Csak a felső pillákra kenj egy réteg spirált, ha sötét színű a szempillád, használj feketét, de ha szőkés, inkább barna mellett dönts, ami természetesebb hatást kelt.

6. Természets, telt ajkak

Áttetsző vagy az ajkad színéhez hasonló árnylatú szájfényt használj, olyat válassz, ami kevésbé csillog és nem tartalmaz csillámport.

Fotó: Pinterest

Tartalomhoz tartozó címkék: blog