Termékek Menü

Helia-D Regenero szépségvitamin: mert a szépség valóban belülről fakad!

Helia-D Regenero szépségvitamin: mert a szépség valóban belülről fakad!

   Amikor szépségápolásról beszélünk, általában samponok, balzsamok, krémek és pakolások kerülnek szóba – pedig legalább ilyen fontos, hogy „belsőleg” is ápold szépséged.
   A Helia-D Regenero Szépségvitamin segít, hogy hajad, bőröd és körmöd egészséges és gyönyörű legyen!

„A szépség belülről fakad”

 

   Ugye te is sokszor hallottad már ezt a szállóigét? De vajon mit is jelent valójában? 

   Általában akkor idézzük, ha azt akarjuk kifejezni, hogy a külső szépség csak egy dolog; a valóságban az számít, hogy milyen vagy belül, hogy szép-e a lelked.

  De azt is jelenti, hogy a külső szépsége a belső egészségétől függ; ha szervezeted nem kapja meg a szükséges vitaminokat és tápanyagokat, akkor bőröd fakó, hajad fénytelen, körmöd töredezett lesz és ezek korántsem nevezhetőek szépnek!

   Ezért alkottuk meg a Helia-D Regenero Szépségvitamint, ami belülről táplálja szépségedet!

  A bőrnek, a hajnak és a körömnek ugyanazokra a tápanyagokra van szüksége az egészséges fejlődéshez, így egyetlen vitaminkészítménnyel mindhárom terület szépségéről gondoskodhatsz.

  A Helia-D Regenero Szépségvitamin nem gyógyszer, hanem egy bárki által nyugodtan szedhető táplálékkiegészítő, ami tartalmazza mindazokat a vitaminokat és tápanyagokat, amikre a hajadnak, a bőrödnek és a körmeidnek szüksége van ahhoz, hogy egészséges, erős és gyönyörű lehessen.

Mit tartalmaz a Helia-D Regenero Szépségvitamin?

 •   A biotin, vagy más néven a H-vitamin a szervezetedben is előforduló „alapanyag”, ám vitaminhiányos táplálkozás, vagy fogyókúrák során a test általában nem képes belőle eleget előállítani. Ez többek között bőrproblémákat és hajhullást is okozhat.
   Ha szép akarsz lenni, akkor mindenféleképpen érdemes gondoskodni a biotin utánpótlásáról, lehetőleg B-vitaminnal karöltve, mert a két vitamin együtt igazán hatásos!
    A Helia-D Regenero Szépségvitaminban mindkettőt megtalálhatod, így bőröd ragyogó, hajad ellenálló, körmeid pedig erősek lesznek.

 •   Az A-vitamin szintén elengedhetetlen tápanyag szervezeted számára.
    Bizonyára hallottál már arról, hogy nagyon fontos a szemek egészsége szempontjából, de a bőr számára is nélkülözhetetlen: az A-vitamin (közismertebb nevén retinol) csökkenti a kollagén lebomlását és serkenti az új kötőszövetrostok képződését, így fiatalosan, feszesen tartja bőrödet.
    Az A-vitamin utánpótlása nagyon fontos a bőr szépsége szempontjából, hiszen legfontosabb hiánytünetei a bőr szárazsága, pikkelyesedése.

 •   A PABA, vagy para-amino-benzoesav az öregedés folyamatát lassítja, segít megelőzni a ráncok kialakulását. Ha szervezeted megfelelő mennyiséget kap belőle, akkor sokáig rugalmas és fiatalos marad bőröd.

 •   A mezei zsurló létfontosságú ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek fontosak a köröm egészsége, a haj szépsége és a bőr ellenálló képessége szempontjából, de a csontritkulás megelőzésében is segíthet.  Külsőleg, gyulladások kezelésére is szokták használni, de a Helia-D Regenero Szépségvitaminnal belülről előzheted meg a bőrproblémákat, vagy a körömágy gyulladásos megbetegedéseit.

 •   A csalánt valószínűleg már be sem kell mutatnunk: a csalántea, csalánsampon mindenkinek ismerős lehet.
  De tudod-e, hogy mitől ilyen fantasztikus a csalán?
    Levelei tele vannak vitaminnal, táplálja szervezetednek szinte minden porcikáját. Vértisztító hatásának köszönhetően enyhítheti az ekcémát, a csalánkiütést, és más allergiás tüneteket, eltünteti a pattanásokat, és hatásos ellenszere lehet a bőrbetegségeknek is.
  A csalán természetesen nem maradhatott ki ebből a fantasztikus szépségvitaminból!

A fenti felsorolás még csak töredéke annak a sok tápanyagnak, vitaminnak és ásványi anyagnak, amit „becsomagoltunk” a Helia-D Regenero Szépségvitaminba, hogy egészséges belsőd és gyönyörű külsőd legyen!

Kattints ide és próbáld ki!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog