Termékek Menü

Helia-D Age Control arcápoló krémek

Helia-D Age Control arcápolási termékcsaládot 3 fő termékvonal alkotja, amelyeknek alapvető célja a ránctalanítás, a bőr regenerálása, öregedésének megakadályozása.

55+ Helia-D Age Control Bőrfiatalító arckrémek:  A termékek különlegessége a Gladback™ technológia, amely rendkívüli jó hatással van az érett bőr felszínének állapotára, így leginkább az 55 év felettieknek ajánlott rendszeres használata.

45+ Helia-D Age Control Plus Sejtmegújító arckrémek: A termékvonal a specialitása az argánőssejt kivonat, amely a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva fejti ki hatását. Már 45 éves kortól ajánljuk a mimikai ráncok kisimítására.

+30 Helia-D Age Control Complex Ránctalanító arckrémek: Két kiemelkedő hatású összetevőjével - a retinollal és az argánőssejt kivonattal - már 30-as éveinktől kezdve segít megelőzni az arcbőr öregedését, lassítva a kollagén lebomlását és serkentve a kötőszövet építést.

Mindegyik termékvonal kiemelt figyelmet szentel a napsugárzás káros hatásaival szembeni védelemre, ezért a nappali használtra ajánlott arckrémek mindegyike tartalmaz UV szűrőt.

Nézet:
Rendezés: