Termékek Menü

Az idei ősz 5 legmenőbb sminktrendje

Nem csak a falevelek kapnak új színt ősszel, a neszeszerekbe is kerülni fog néhány újdonság.
 

Néhány régi kedvenc és pár egészen friss újdonság jelenik meg az őszi sminkekben. A kulcsszó biztosan a természetesség lesz. Lássuk csak a legmenőbb trendeket!

Természetes bőrszín, egy kis highlighttal

Ősszel csak vékony rétegben kend az alapozót az arcodra, és mindenképp természetes hatású, közepesen fedőt válassz. Ezután pirosíts, épp annyira, mintha a hideg miatt kipirultál volna, majd vigyél fel highlightert a szád fölé és az arccsontokra.

Barackos szemek

Ha eddig nem mertél olyan színeket használni, mint a barack szín, akkor itt az ideje, ugyanis a halvány narancssárga hódítani fog egész ősszel. Ha igazán fel akarod dobni, keverj bele egy kis bronz vagy arany pigmentet is. Legszebben nude rúzzsal mutat.

Csillogó tusvonal

A klasszikus fekete szemhéjtust az őszi hónapokban cseréld le csillámlóra. Ugyanolyan felfelé ívelő vonalat húzz, mint a feketével, majd jöhet a spirál. Az igéző tekintet garantált.


Az akció szeptember 7-ig tart.

Bogyószínű rúzsok

Áfonya, vörösáfonya, szeder, ribizli - ezek lesznek a kedvenc gyümölcseid összel, csak épp rúzs formájában. Ha te akarsz a legdivatosabb lenni, használj matt, bogyószínű rúzst.

Fekete szemkontúr

Szépen elsatírozva, de jó erősen - így szól az őszi szemfestés alapmondata. Készíts drámai, füstös fekete szemeket, de arra mindig vigyázz, hogy a szemceruza vonalát jó alaposan elsatírozd, sose maradjanak eldolgozatlan vonalak. Húzd túl a szemed vonalán a külső ívben a ceruzát, hogy cicás is legyen a hatás!

Melyiket próbálod ki?

Tartalomhoz tartozó címkék: blog