Termékek Menü

Ettől olyan gyönyörű! Blake Lively szépségének titkos receptje!

Szépségnagykövet, kétszeres anyuka, az egyik legfoglalkoztatottabb Hollywoodi színésznő, és a világ egyik legszebb nője. Kíváncsi vagy Blake Lively szépségének titkára? Íme az ő tippjei!

Akár a vásznon, akár a vörös szőnyegen, vagy otthon, gyermekeivel töltött időről van szó, Blake Lively mindig elbűvölő. Hogy hogyan is csinálja ezt egy elfoglalt sztár? Íme a hétköznapokba is könnyen beépíthető tanácsai!

Bőrápolási tippjei minden évszakra

A heti rendszerességű arcápolás sokaknak jó megoldás lehet, de Blake Lively szereti az időt inkább családjával vagy barátaival tölteni a kozmetikus helyett. Télen főként a hidratálásra fókuszál, nyáron pedig a nap elleni védelem a legfontosabb számára. Legfontosabb tanácsa: az arcápolás mindig évszaknak megfelelően történjen!

A hajápolási szokásairól

„Függően attól, hol vagyok éppen, a hajam mindig másként viselkedik.” - mondja Lively. Ha az idő párásabb, a hajam hajlamos begöndörödni, amit valahogy csillapítnom kell. Viszont amikor otthon vagyok, New Yorkban a legtöbbször dús és sűrű hajat szertnék, mivel legszívesebben kibontva hordom.” Ezért Blake ilyen termékekkel mossa és ápolja haját.

A titkos fegyvere a hajápolásban

Időnként kókusz olajjal dörzsöli be a hajvégeit samponozás előtt. Ez a módszer különösen hasznos télen, amikor száraz a levegő, így a hajat is jobban kell védenünk a töredezés ellen. Nem tölt órákat a szalonban, persze hajat vágatni ő is jár, de nem feltétlenül tartja be a ’hat hetes szabályt’.

A kedvenc szépségtrükkje

A legtöbb sminkes, akivel dolgozom, nagyon jól ismer, és fantasztikus tanácsokkal látnak el, melyeket jól tudok használni a hétköznapokban. Kedvencem: a szemem kiemelésére egy csepp türkizt használok a szemhéjam belső peremén. Mindig beválik!

A kedvenc sminkelési irányzata

A természetes színek palettájáról választ legszívesebben. A hangsúlyt inkább a divatra, mint a sminkelésre fekteti. Célja a hamvas bőr és a természetes, erőltetettséget mellőző megjelenés. Legtöbbször visszafogottan csillogó szájfényt vagy pirosas rúzst választ.

Körmök, az élvezet a szépítkezésben

Mivel sokszor nem jut ideje mélyreható manikűrre és pedikűrre, ez az, melyet leginkább élvez, ha mégis tud egy kis időt szakítani önmagára. Leginkább természetes színeket választ, de néha egy kicsit sötétebb és merészebb irányzatokat is kipróbál. Ha pedig valami különleges alkalomra készül, mint például a karácsony, akkor egy kis csillogással teszi izgalmassá a lakkozást.

Blake egyéb szenvedélyei

„Manapság úgy érzem, többet foglalkozom a lakberendezéssel, mint a divattal! Szőnyegek, lámpák, konyhai kiegészítők… De az igazi szenvedélyem a csokoládé. Főként a fekete csokoládé, de a fagyi is könnyen elcsábít. Nincs mit tenni, édesszájú vagyok.”- vallja be mosolyogva. Viszont nem csak enni szereti az édességet! Nagyon boldoggá teszi a színésznőt, ha szeretteinek süthet.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog