Termékek Menü

Bőrápolási szokások, amiket a 30-as éveidtől suvassz bele az idődbe

Mikor beléptél a harmadik X-be, egy-két újabb szokást be kell vezetned a napirendedbe, főleg a bőrápolást illetően.

A huszonéves bőr teljesen másfajta törődést igényel, mint a harmincasok bőre. Akármilyen nehéz is elfogadni, sajnos be kell illesztened a ránctalanítást is a teendőid közé. A következő néhány szokást mindenképp kezdd el!

Naponta használj fényvédőt!

Nagyon fontos, hogy megelőzd a ráncokat. Az egyik leginkább ráncosító tényező a káros UV sugárzás. Minden nap kenj az arcodra fényvédőt, mielőtt szabadtérre indulsz.

Ritkán napozz

Sajnos harminc felett muszáj leszoknod a szoláriumról és a túlzott napozásról. Nem gond, ha nyáron egy-két napot a parton töltesz, de sose feküdj ki a tűző napra, váltogasd a helyedet az árnyékos helyek és a napos helyek között.

Mindig mosd le a sminkedet!

Ugye nem akarsz idősebbnek kinézni a korodnál? Akkor sosem szabad sminkben aludnod! Pihentesd a bőrödet éjszakánként és ne hagyd, hogy a pórusaidba beleüljenek a sminkek.

Használj A-vitamin olajat!

Táplálkozz A-vitaminban gazdagon, és használj olyan krémeket, ami tele van vele. Öregedés lassító hatása van, és feltölti a bőrödet úgy, hogy mindig friss és ragyogó legyen.

Vezesd be a hyaluron sav használatát!

Biztosan hallottál már erről a csodaszerről. A harmincasok bőrének legjobb barátja, ezért feltétlenül járj el a kozmetikusodhoz olyan kezelésre, amelyben ezt a savat juttatja a bőrödbe, és szerezz be ilyen krémeket is.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog