Termékek Menü
0

CC krém vagy alapozó?

Eláruljuk, melyik terméknek mik az előnyei.

Azzal a legtöbben tisztában vagyunk, hogy a CC krém mit is jelent. Egy olyan krémet, ami egységesíti az arc színét, miközben ápolja is a bőrt. De mi a különbség az alapozó és a CC krémek hatásai között és hogyan tudod eldönteni, neked melyik lenne megfelelőbb? Megpróbálunk segíteni!

Alapozók

Az alapozók sima, pórusokat elrejtő megjelenést eredményeznek, és egységes bőrtónust, miközben minden kellemetlen bőrhibát elfednek, korrektorral kombinálva. Visszafogják ugyanakkor a bőr fényesedését és akár egész nap fenn tudnak maradni. Így, ha bőrhibákra vagy hajlamos, és egységes fedést igényel a bőröd és egy hosszú nap előtt állsz, érdemes ezt választanod.

CC kérmek

A CC krémek inkább a természetes irányban mozognak, ha a fedést tekintjük. Nem javítanak durván, inkább egységesítenek és közben a ráncok ellen is harcolnak, valamint a kisebb bőrhibák, bőrpír elhalványítására képesek. Tartalmaznak napvédő anyagokat is és a legfrissebb fejlesztések miatt már egészen sokáig fenn is maradnak. Ha lágy, természetes megjelenésre vágysz és alapvetően problémamentes a bőröd, ami nem hajlamos zsírosodásra, nyugodtan válaszd ezt a megoldást, mert nagyon fogod szeretni.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
Főoldali termékajánló

Sejtmegújító
Nappali krém

A ránctalanító hatású argán őssejt a bőrfelszín
legmélyebb rétegébe, az irharétegbe
is képes bejutni.

Bővebben

Micellás Sminklemosó Víz
Gyengéden tisztítja és ápolja az arc bőrét.
Bővebben

Regenero Korpásodás elleni sampon
Hatékonyan tisztítja meg
fejbőrt a korpától, segít megakadályozni a
korpa újbóli kialakulását.

Bővebben

Kiszállítás 8000Ft fölött

INGYENES KISZÁLLÍTÁS
8000 FT FÖLÖTTI VÁSÁRLÁS ESETÉN!