Termékek Menü

Csinos hőségbarát frizurák

Fond, tűzd és tekerd, lényeg, hogy ne süljön meg a nyakad!
A hírességek fodrászai folyton új frizuraötleteken törik a fejüket, ami azért szuper, mert amint lefotóznak egy ilyen hajkölteményt, a fodrász máris megosztja az elkészítési módot az Instagramján. Négy szuperkülönleges frizura ragadta meg a tekintetünket, mutatjuk!

Karikák a fonásban

Ezt a laza oldalsó fonást egyértelműen a fémkarikák teszik különlegessé, Justine Marjan fodrász Instagramján elárulta, hogy karikafülbevalókat használt, ezt te is ellesheted, csak arra figyelj, hogy önmagába visszazáródó ékszereket használj, különben tönkretehetik a frizudat. Még izgalmasabb, ha a füledben is visszaköszönnek a karikák!

 Ördögszarvak

A kilencvenes évekből ismerős frizura ma sokkal szofisztikáltabb. Fésüld meg a hajad, fújj egy kis hajtőemelőt a tövekre, majd kétoldalt tekerj kis szarvacskákat a fejtetődre, hullámcsatokkal láthatatlanul rögzítsd.

Copf 2.0

Igazi medencésbuliba való frizura, amit bevethetsz bármilyen nyári eseményre, csodájára fognak járni! Arany vagy ezüstfonalat használj, ha egy egész tincset nem tudsz ilyen ügyesen végigtekerni, már az is gyönyörű, ha csak elfeded vele a hajgumikat!

Trükkös konty

Ezt tartogasd a legforróbb napokra! Az egyébként szigorúan szorosra fogott kontyot játékossá teszi a tarkóról felfelé induló fordított parkettafonás.

Képek: @hairbyadir, @justinemarjan, @jenatkinhair Instagram

Tartalomhoz tartozó címkék: blog