Termékek Menü

Csupán egyetlen lépés a csodálatos bőrért - Ez az!

Van egy szuper tippünk az éjszakai bőrápoláshoz!

Igazán nem kell sokat tenned, ha csodálatos bőrrel akarsz ébredni reggel, mint egy plusz lépést hozzáadni az esti bőrápolási rutinodhoz. A radírozás, tisztítás, majd éjszakai krémes hidratálás után tegyél fel egy éjszakai arcmaszkot - mondjuk, miért érdemes!

Napjainkban kezdenek egyre elterjedtebbé válni azok az éjszakai arcmaszkok, melyek azonnal felszívódnak, és alvás közben dolgoznak a bőr mélyebb rétegeiben. Reggel pedig egyszerű vizes arcmosással el lehet tüntetni az utánuk maradt felesleget, és még az ágyneműn sem hagynak nyomot.

Többféle verzióban beszerezheted őket, attól függően, hogy éppen regenerálásra, extra hidratálásra, vagy puhításra van szükséged. A módszer úgy hangozhat, mintha a lustáknak találták volna azt, hogyan sűrítsenek több szépségápolási terméket egyetlen dologba - és ebben van is valami. Ugyanis ezek a maszkok képeznek egy védő réteget a bőrfelszínen alvás közben, alatta pedig elősegítik a sejtek megújulását, a nedvesség megtartását és más megújító folyamatokat, melyek, mint azt tudjuk, alvás közben működnek igazán.

A fentiek miatt elképesztően hatékonyak, és valóban képesek arra, hogy reggelre kipihent, feszes és puha bőrrel ébredhess. Próbáld ki!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog