Termékek Menü

Edzőcipők a jövőből

Le vagyunk nyűgözve a Milánói Design Expóra készült futurisztikus lábbeliktől, fényes jövő vár a lábainkra!

A Nike tervezői a Flyknit modellt álmodták sokszorosan újra, az egyes cipők formáját különféle természetes mozgások inspirálták. De talán az anyaghasználat a leginnovatívabb a projektben, mesterséges cicabajszot, hajcsavarókat és fenyőtűt is találni köztük.

Az egyik hajcsavarós modell: a talp párnázottságával kísérletezik, magasságát, súlyát és tömörségét a cipő viselőjének preferenciájához lehetne igazítani.


Ennél a designnál a tűlevélen futás puha, rugalmas érzését használta fel, szintetikus és természetes anyagokkal egyaránt.


Ezt a cipőt arra bátorítja viselőjét, hogy magáévá tegye az instabilitás érzését.


A pedikűrnél használt lábujjelválasztó szivacsok a talp földbecsapódásához igazodva tömörödnek össze és tágulnak ki újra. Ennél a modellnél is személyre lehetne szabni, a talprész magasságát, súlyát, tömörségét és a színét is!


A talp „nyomástérképépe” segítségével, 3D nyomtatóval készített talprész egyedülálló rugalmasságot hoz létre.


A macskák bajuszának 3D nyomtatott verziója szenzorként fokozná viselője érzékeit.

Képek: Nike

Amíg várunk a csodacipők forgalomba hozására, nem árt emlékeztetni magunkat, hogy lassan itt a szandálszezon és kezelésbe venni a télen esetleg elhanyagolt lábakat. A Helia-D Aloe verás hidratáló lábápolója nedvességgel látja el és puhítja is a bőrt.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog