Termékek Menü

Erre figyelj, ha színes rúzsokkal kísérletezel

Néhány éve megszoktuk már, hogy a piros, bordó és nude árnylatok között megjelent az élénk pink és a korall, de az utóbbi időben szinte már bármilyen színű rúzst viselhetünk. Összeszedtünk néhány támpontot, ha neked is megjött a kedved a kísérletezéshez!

  • A sötét, feketébe hajló árnylatok: a mélyvörös vagy a padlizsánlila kifejezetten jól mutatnak világos bőrön,  izgalmas kontrasztot alkot a porcelán a sötét színnel és van annyira karakteres, hogy a tökéletessé varázsolt arcbőrön és a rúzson kívül másra nem is lesz szükséged.
    Próbáld ki a Helia-D BB krém világos árnyalatát!
     
  • A különböző kék és zöld rúzsok is egyre népszerűbbek, általában elmondható, hogy az élénk árnylatok a barnább vagy sárgásabb tónusú bőrhöz mutatnak jól.
  • A pirosas árnyalatokra pedig általában igaz, hogy a melegebb, korallosabb színek a meleg bőrtónushoz passzolnak, míg a hideg pinkesebbek vagy lilásabbak gyakrabban működnek hideg bőrtónussal.
  • Ha nehezen tudod eldönteni, hogy hideg vagy meleg árnyalatú a bőröd, próbálj az arcodhoz ezüst és arany ékszert, ha az ezüst passzol jobban, akkor hideg, ha az arany, akkor meleg tónusú a bőröd.
  • A szederszínű rúzs fehérebbnek mutatja a fogaidat!

+1 Tipp: Soha ne hagyd abba a kísérletezést, szinte mindenféle színből lehetséges, hogy találsz egy bőrödhöz illő árnyalatot!

Képek: Europress

Tartalomhoz tartozó címkék: blog