Termékek Menü

Ez történik a bőröddel, ha nem mosod meg az arcod

Kíváncsi vagy, milyen hatása lenne, ha felhagynál az arcmosással? Kiderítettük!

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, ránctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging, arctisztítás, helia-d

Amikor a szépségápolási rutin legfontosabb lépéseiről beszélünk, akkor elsőre az arctisztítás jut eszünkbe. Ez valóban egy alappillér, hiszen így tudjuk eltávolítani a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket is. Egyre többen vannak azonban, akik felhagynak az arcmosással és nem használnak beauty termékeket. De vajon jó ez nekik?

4 dolog, amit SOHA többé ne csinálj az arcoddal

Az 'ősember módszernek' is nevezett új szépségápolási rendszer tulajdonképpen nem más, mint minden rutin elhagyása, a kemikáliák nélkülözése. Ez pedig azt jelenti, hogy akik ezt követik, 30 vagy 60 napra (az igazán kemények akár egész életükre) elhagyják az arcmosást és minden arckrémet, szérumot és más arcápolási kencét. Vannak, akik nedves törülközővel vagy tiszta vízzel azért naponta átmossák az arcukat, de mások még ennyit sem tesznek meg.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, ránctalanító krém, hidratáló krém, ráncfeltöltő, feszesítő, lifting, száraz bőr, anti-aging, arctisztítás, helia-d

 Arctisztítás felsőfokon - Legyen makulátlan a bőröd!

Milyen hatással van ez az arcbőrre?

Tulajdonképpen bőrtípusfüggő a dolog, de a legtöbb embernek nem válik be. A módszer lényege, hogy a bőr kémiai egyensúlya helyreálljon, védőrétege megújulhasson és a bőr tulajdonképpen magától megtisztuljon. Ez azonban nem működik mindenkinél. Sokan pár napig sem bírják, és bizony az elhalt hámsejtek csúnyán felgyűlhetnek miatta, amitől elveszhet az arc üdesége. Mások viszont arról számolnak be, hogy egy-egy ilyen periódus végére sokkal szebb, fiatalosabb lett a bőrük.

A lényeg az, hogy ha ilyen hosszú időre nem is muszáj, azért pár nap, például egy hétvége erejéig érdemes néha nélkülözni a bőrápolási termékek használatát. Ami pedig még fontosabb: nézd át a kencéid és szelektáld ki azokat a dolgokat, melyek irritálnak, túl erősen tisztítanak, netán zsírosodást okoznak. Így az ősember módszer nélkül is rendbe hozhatod az arcodat.

Így kell helyesen arcot mosni

Tartalomhoz tartozó címkék: blog