Termékek Menü

Ezek a szokások csak még látványosabbá teszik a sötét karikákat

Pedig lehet őket halványítani, ha kicsit odafigyelsz!

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, szemkörnyék, helia-d

A szemünk alatt megjelenő sötét karikák vagy örökletesek, vagy allergia, esetleg a kevés alvás eredményei. De bármi legyen is az ok, azért lehet halványítani őket - pláne akkor, ha felhagysz néhány rossz szokással!

Nem figyelsz a napvédelemre

Könnyen kihagyjuk ezt a lépést a napi szépségrutinból, pedig nem kellene! A szemed alatti terület különösen érzékeny, ezért keress olyan szemkörnyékápolót, ami napvédőt is tartalmaz. Ha nem teszed, gyorsul a bőr öregedése, amitől elvékonyodik a felület, és könnyebben jelennek meg a sötét karikák.

A legjobb trükkök a szem alatti karikákra, amik tényleg működnek!

Túl sok retinoidos készítményt használsz

A retinoid kis mennyiségben csodaszer, viszont amikor túlhasználod, csak negatív eredményt érsz el vele. Ilyen esetben a szemkörnyék kipirosodhat, élettelennek tűnhet és akkor is megjelenhetnek emiatt a sötét karikák, amikor más oka nem lehetne.

szépségápolás, természetes kozmetikumok, egészséges bőr, arcápolási rutin, fiatal bőr, natúrkozmetikum, szemkörnyék, helia-d

Túl erős sminklemosót használsz

Ha kicsit durvább sminklemosóval próbálkozol a szemkörnyéken is, irritálhatod ezt a területet, amitől a kis hajszálerek megduzzadnak és máris ott a puffadás. Válassz inkább olajos bázisú tisztítókat, melyek gyengéden, de alaposan tüntetik el a szennyeződéseket.

Túl meleg vízzel mosol arcot

Sokan a forró vízre esküsznek arcmosásnál is, pedig ez nagy butaság, hiszen ezzel is csak megduzzadnak a hajszálerek a szemkörnyéken. Inkább válts langyon vízre, sokkal jobb lesz a hatás.

Celebek tippjei a sötét karikák ellen

Tartalomhoz tartozó címkék: blog